Eminem James Bond akar lenni

2004.10.28. 09:36
A szókimondó rapper mikövben Bush ellen kampányol, készül a következő dobásra. Hollywoodi színésznek készül: egy James Bond-szerű kém szerepét írja magának.

James Bond attitűddel

007+1
Pierce és Mathers

Eminem nem bír magával, és kitalálta, hogy James Bond-filmet fog készíteni - legalábbis a Sun angol bulvárlap értesülése szerint. A Marshall Mathers néven napvilágot látott rapper nálunk jelenleg agyba-főbe játszott, vicces videóklipjével nevettet, de közben egy elegáns ügynök eljátszására készül komolyan. Az 8 Mile című film óta tanul színészetet, és mindig is nagy James Bond-rajongó volt.

Egyik barátja szerint Eminem üldözős-kalandos kémtörténet illetve thriller keverékének legyártására készül, aminek a forgatókönyvét ő maga írná meg. Titkos vágya, hogy hollywoodi színész legyen. Pierce Brosnan után ő lenne a következő 007-es ügynök. Eminem olyan kém szeretne lenni, akinek még elődjénél is sokkal tenyérbemászóbb képe van.

Eminem nemrég költözött egy egymilliárd forint körüli értékű házba Hollywood központjába, és onnan készül debütáló filmjére.

Tisztára mosh

Az új Bush-ellenes videójával, a "Mosh" cíművel hevesen kampányoló Eminem nem nézheti tétlenül, hogy honfitársai újraválasztanák George W. Busht, ezért a november másodikán kivételesen ő is a szavazóurnákhoz fog járulni. A Guerilla News Network (GNN.tv) egyik dolgozója, Ian Inaba által készített gyönyörű animációs klipet nem biztos, hogy le merik játszani a zenecsatornák, hiszen nyíltan szónokol a jelenlegi amerikai elnök ellen. A készítők próbálkoznak, és reménykednek, hogy van rá esély, és a média nem ijed meg a politikai hatalomtól, mint ahogy Eminem sem ijed meg semmitől. Még Michael Jacksontól sem.