Az RTL Klub híradósa első gyermekével várandós, és a baba a nyáron látja majd meg a napvilágot. Amióta megtudta a jó hírt, Erős Antónia többet pihen, és változatosabban étkezik.

Erős Antónia első gyermekét hordja a szíve alatt, és várhatóan nyáron ad majd életet a kisbabának. A 38 éves híradós addig nem akarta elhinni, hogy áldott állapotba került, amíg orvosa nem közölte vele a hírt - derült ki a Fókusz keddi adásából. Erős Antónia elmondta, párjával azért vártak eddig a gyermekvállalással, mert az életkörülményeik mostanában lettek megfelelőek.

Az RTL Klub híradósa elmondta, a várandósság nem jár panaszokkal, a fáradékonyságon kívül különösebb tünetet nem észlel. "Ez természetes, mégis egy kicsit furcsa nekem, hiszen a rendszeres sportnak köszönhetően elég energikus szoktam lenni, most azonban úgy érzem, hogy nem bírnám a komolyabb terhelést." - nyilatkozta Erős Antónia, aki többet pihen, és az aktív testmozgást is könnyű tornákra cserélte fel.

Emellett természetesen mindent egyeztet orvosával. A köztudottan cukorbeteg műsorvezetőnek óránként kell mérnie vércukorszintjét, de szerencsésnek mondhatja magát, mert inzulinigénye a terhesség alatt csökkent. Ami étrendjét illeti, még több zöldséget, gyümölcsöt, joghurtot és kefirt eszik. Erős Antónia hozzátette, addig fog dolgozni, amíg állapota megengedi. Egyelőre még nem tudja pontosan, hogy mikor tér vissza a képernyőre, hiszen ez majd akkor dől el, ha meglesz a baba.

Kollégái és főnökei örömmel fogadták a hírt, és támogatásukról biztosították a híradóst, aki most az ötödik hónapban van. "Az egyik legaranyosabb az egyik szerkesztő kollégám volt, aki ugrált örömében, amikor megtudta, hogy babát várok. A másik emlékezetes gesztus a főnökömtől érkezett, neki mondtam el először, és nagyon diszkrét maradt, hiszen nem árulta el senkinek. Támogatnak, és rám bízzák, hogy meddig dolgozom, és azt is, hogy meddig maradok otthon" - nyilatkozta a híradós, aki nemrég elnyerte a Legjobban Öltözött Nőnek járó díjat a Glamour gáláján.