Maga postázza naptárát a szépségkirálynő

hh
2004.10.28. 11:12
Elkészült Horváth Éva 2005-ös szexi naptára, aminek az összes munkálatával a jelenleg másoddiplomázó modell-szépségkirálynő foglalkozik. A megrendelt naptárakat Éva helyezi borítékba és ő adja fel a postán.
"Idén rászántam magam, hogy végre készítsünk egy naptárt" - meséli Horváth Éva, akinek nemrég görögországi szépségverseny-győzelméről adott hírt a Velvet. "A verseny miatt volt aktuális az, hogy a naptár elején egy koronával a fejemen vagyok látható. Az ötlet onnan jött, hogy láttam a tévében Heidi Klumot egy divatbemutatón, aho koronát viselt, és nagyon megtetszett az ötlet."

Munkálatok

eva
Nézzen képeket a fotózásról!

"Nagyon remélem, hogy akik megnézik a naptárképeket, egyből észreveszik, hogy mennyi munka van benne. Öt napig dolgoztunk különböző külső helyszíneken, például a Lupa-szigeten is. Nagy erőfeszítésünkbe került, hogy kitaláljuk a kompozíciókat, és törekedtünk arra, hogy minden kép a hónapra jellemző legyen. Nagyon ügyeltünk az apró részletekre" - tájékoztatott az 1998-es magyar szépségkirálynő.

A képeket Klinszky Gábor fotózta, a stylist Baráth László, a sminkes pedig Barna Elza volt. A naptárat meg lehet rendelni az interneten illetve bizonyos benzinkutakon és néhány könyvesboltban lehet majd kapni. Horváth Éva saját honlapjára a közeljövőben fórumot fog felrakatni, és ott várja a véleményeket a naptárával kapcsolatban.

Munka, gyúrás, tanulás

Horváth Évának jelenleg minden idejét leköti a naptárral való foglalatoskodás, ugyanis minden ezzel kapcsolatos teendőt ő végez el. Pedig két hét múlva már vizsgáznia is kell az egyetemen. Nemrég még Németországban egy fehérnemű-katalógushoz készített fotózáson vett részt.

Az utóbbi időkben nem jutott ideje túl sok külföldi munkára, és a fitnesztermeket sem tudta a szokásos heti öt alkalommal meglátogatni. Igazán szerencsésnek tartja magát, mert - mint elmondta - neki egy-két hónap kihagyás még nem látszik meg rajta. A szépségversenyzéstől visszavonult modellt mostanában láthatjuk a Spar reklámarcaként a televízióban, illetve újabban a Fittinfó magazinban ad fitnesztanácsokat.