Újsághirdetésben kampányolnak Fekete Dávid mellett

2008.12.17. 10:45
Egy óriási hirdetésben buzdítja olvasóit a Rábaközi Magazin tulajdonosa arra, hogy szavazzanak a Megasztár döntősére, akinek az édesanyja egyébként a környékről származik. Fekete Dávid barátnője szerint ennek az akciónak nincs köze a Hit Gyülekezetéhez. Ezzel párhuzamosan a zsűri tagok azt latolgatják, hogy lesz-e magyar világsztár, vagy sem.

A Bors információi szerint a Rábaközi Magazin címlapján egy óriási hirdetésben buzdítják arra az olvasókat, hogy szavazzanak Fekete Dávidra, akit egyesek szerint korábban egy gyülekezet juttatott tovább. Mint kiderült, a lap tulajdonosa Molnár Ferenc tette be az újságba a hirdetést. A magazin ötven településen, huszonötezer példányszámban jelenik meg, így a Blikk szerint az is a fiú javára döntheti a mérleg nyelvét a szombati Megasztár döntőben, ha csak az olvasók néhány százaléka szavaz rá. Pár héttel ezelőtt Fekete Dávid barátnője a Borsnak elmondta, mivel családjával kapuváriak, ők is látták a hirdetést.

"Dávid anyukája a környékbeli Dőrből származik, úgy tudom, azért jelent meg többször a szavazásra buzdító felhívás az újság címlapján - tette hozzá a lány, aki hozzátette, nem hiszi, hogy a Hit Gyülekezetének köze lenne a hirdetéshez. Fekete Dávid a Blikktől értesült a hirdetésről, bár állítása szerint barátnője mindig beszámol a vidéki megjelenésekről. "Jó érzéssel tölt el, főleg most, amikor nagyon feszített tempóban dolgozunk. Hiába van két hét szünet, sokkal több dalt kell megtanulnom, ráadásul olyanokat, amik nagyon nehezek" - tette hozzá az énekes, akinek nem sok ideje jut pihenésre a szombati verseny előtt.

Hogy a Megasztár győzteséből lesz a világsztár, arról megoszlik a zsűri véleménye. Fenyő Miklós szerint semmi esély nincs arra, hogy valakinek sikerüljön ennyire befutni. "A mi speciális gondolkodásmódunk nem kompatibilis a világéval. Én csak akkor látok esély tarra, hogy valaki magyarként nemzetközi karriert csinál, ha mondjuk kiköltözik Londonba, hosszú éveken át beilleszkedik az ottani társadalomba, megtanul akcentus nélkül angolul, megpróbál mindent, és nagy adag szerencséje is van" - nyilatkozta a Blikknek a zenész. Mester Tamás jóval bizakodóbb, szerinte a tíz döntős között igenis vannak potenciális jelöltek.