A nézők azon háborognak, hogy sms szavazataikat semmibe véve, a zsűrire bízták a döntést a hétvégi Megasztárban, hogy kit juttatnak tovább. A kiesett versenyző, Lakatos Krisztián családja pedig azt állítja, hogy egy kisegyház hívei döntöttek a továbbjutásról.

A kieső Lakatos Krisztián családja dühös kirohanást intézett a két döntőbe jutott énekes, Király Viktor és Fekete Dávid ellen. Szerintük ők ketten csalással jutottak tovább: a pénznek és egy vallási közösségnek köszönhetően - írta a Blikk. - Ennek a Dávidnak, egyetlen eltalált hangja nincs, folyamatosan hamis, azt meg ugye tudjuk, Király Viktor miért van a fináléban. A vallási közösség és a milliárdos elintézték a fiúknak a továbbjutást! - hangoskodott Zoli, Krisztián bátyja.

- Királyék anyagi helyzetéről ne is beszéljünk! És valljuk be, Viktornak Krisztián lett volna az egyetlen ellenfele! - vagdalkozott tovább Krisztián édesapja, Zoltán. Király Tamás, Viktor édesapja nem érti a támadásokat.

Nem a tehetség számít - állítják a kommentelők

Megasztáros körökben és az internetes fórumokon már hetek óta megy a pletyka, miszerint Király Viktor üzletember édesapja és az egyik vallási közösség pénzt és időt nem sajnált azért, hogy a két szívtipró vívja egymással a nagy döntőt december 20-án. Fenyő Miklós és Eszenyi Enikő határozottan Lakatos Krisztián mellett tette le a voksot, míg Mester Tamás és Friderikusz Sándor egyértelműen Király Viktort akarta a fináléban látni. Újra kellett egyeztetniük, s végül Viktor mellett döntöttek.

A Velvet kommentelői azon háborodtak fel , hogy hiába szavaztak egy héten keresztül, mégsem az ő sms-eik döntöttek a sorrendről, hiszen a zsűri előbb megmentette Király Viktort, aki így biztos döntős lett, és a másik két fiú között dőlt el a kiesés. Magyar Rita, a TV2 szóvivője szerint nincsen ok a felháborodásra, ők egyszerűen azt tartották helyesnek, ha az utolsó előtti részben tényleg olyan jut tovább, akinek szakmai rátermettségére a zsűri is rábólint.