Fergie is bevallotta leszbikus múltját

2007.04.02. 15:03
Fegie leszbikus nőt alakít egy horrorfilmben, és mint kiderült, az életben sem áll tőle túl távol ez a szerep. Mint kifejtette, a szülei és a vallás ellen lázadt a szexszel, aztán rászokott.

Fergie, a Black Eyed Peas énekese szerepet kapott Quentin Tarantino új horrorfilmjében, a Grindhouse-ban, melyben egy leszbikus nőt kell alakítania, és most azt is bevallotta, azért vállalta el a szerepet, mert igen testhezállónak érezte. Ugyanis maga is több leszbikus kapcsolatot tudhat a háta mögött.

Hogy pontosan hányat, azt nem árulta el, mint ahogyan azt sem, hány férfival volt már dolga. Bár saját bevallása szerint egyikből sem volt túl sok, ennek ellenére meglehetősen szexuális beállítottságúnak tartja magát. Azt azért a People magazinnak elmondta, hogy igen későn kezdett el ismerkedni a szexszel, mélyen hívő, katolikus szülei ugyanis nagyon szigorú nevelésben részesítették. Bőven elmúlt már 18 éves, mikor a szüzességét elvesztette, és saját bevallása szerint leginkább szülei és a vallás ellen lázadt a szexszel és a kábítószerrel is.

Klikk!

Köztudott, hogy egy időben erősen amfetamin függő volt, amiről csak igen nehezen tudott leszokni. Mint elmondta, egy igen mély órájában istennel beszélt, és az ő felszólításának engedelmeskedve hagyta abba a kábítószert. Fegie saját bevallása szerint is igen sötét történetekbe keveredett drogfüggősége alatt, egy ízben például majdnem le is lőtték.

Bár Fegie, eredeti nevén Stacy Ferguson már többször és hosszasan beszélt drogfüggőségéről, a leszbikus témát még egyszer sem pendítette meg. Pedig több ízben felröppent már róla a hír hogy a saját neméhez vonzódik, hiszen John Duhamell színésszel történt jegyességét leszámítva a múltban nem sok párkapcsolatot tudott felmutatni.

Fergie-nek egyébként nem ez lesz az első filmszerepe, karrierjét is gyerekszínészként kezdte a Kids Incorporated című televíziós programban, játszik emelett a Poseidon című filmben is. Tarantino őt jelölte meg kedvenc énekesnőjének, azért is adta neki filmjében az egyik szerepet.

Az amerikai celebvilágban szint már nem is celeb, akine ne lett volna legalább egy leszbikus kalandja. A múlt héten Drew Barrymore lépett színre, de barátnőjével eldicsekedett már a Szex és New York Mirandáját alakító Cynthia Nixon is, ahogy Pink sem veti meg a nőket.

Bónusz: Fergalicious-paródia