horoszkóp

Ál-Fergie maszturbál a neten

2007.11.22. 19:15
A napokban előkerült pornófilmecskén állítólag a totálisan szétcsapott Black Eyed Peas-énekesnő, Fergie maszturbál lelkesen. Szerintünk nem, de döntsék el Önök. Paris Hilton viszont valóban fürdik!

Állítólag Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője maszturbál azon a kis videón, ami a napokban kezdett terjedni a neten. Több celebblog is hivatkozik az eredetileg a PrivateOnly.com-on, csak előfizetők számára látható kisfilmre, amelyet a kíváncsiak itt teljes egészében élvezhetnek – amennyiben gerjednek arra, hogy egy ordenáré módon részeg nő a földön fetrengve levetkőzik, majd vihogva maszturbálni próbál.

A felismerhetetlenségig részeg?

A kisfilm hősnőjének arca csak pillanatokra látszik, és akkor sem emlékeztet túl meggyőzően Fergie-ére, de mivel ő plasztikai műtéteinek köszönhetően már amúgy sem emlékeztet önmagára, ez még nem volna igazi bizonyíték. Az se valószínű, hogy az állapota miatt néz ki úgy, ahogy, ezért a Velvet Celeb-házipornó Hitelesítési Bizottmányának véleménye szerint ez a film körülbelül annyira valódi, mint a White Stripes Meg White-jának pár hónapja előkerült, majd szinte azonnal hamisnak bizonyult szexfilmecskéje, vagy Britney Spears nászutas-szopósvideója. Persze ettől még kötelességünknek éreztük, hogy beszámoljunk róla, hiszen a mi dolgunk a tájékoztatás, és nem engedhetjük meg, hogy Önök ne is tudjanak róla, mi a zajlik a világban. Illetve a világ pletykasite-jain.

Fergie

Az igazi műnő

Ami viszont egészen biztosan valódi, az a habfürdőző Paris Hilton-kisfilm. A szőke örökösnőnek tavaly okozott kellemetlen pillanatokat a ParisExposed.com nevű weboldal, ami olyan személyes anyagokat tartalmazott, amiket Hiltonnak egy raktárból, nemfizetés miatt elárverezett személyes holmijai közül mazsoláztak a szemfüles tulajdonosok. A weboldalon szerény díj fejében olyan csodákhoz férhettek hozzá az előfizetők, mint például hogyan szív be Hilton Amszterdamban, hogyan mutogatja a bugyiját Nicole Richie-vel egy szórakozóhely budijában, kúszik-mászik erotikusan egy szoláriumban, vagy ül meztelenül egy kád habfürdőben.

E kincsek közül most a legutolsó, a habfürdőzős kisfilm került ki a webre, így most már bárki ingyen is élvezheti, ahogy Hollywood legcelebebb híressége egy kád habban ülve, affektálva válaszolgat az őt filmező pasija kérdéseire, majd végül felállva megmutatja tizenéves kislányhoz méltóan szexi testét. Az örökösnő korábbi filmes munkásságához képest ez a darab túl sok izgalmat nem okoz, megnyugtató lehet viszont az a tudat, hogy ez legalább olyannyira valódi, mint Hilton melle.