horoszkóp

Sokba kerülhet a kíváncsiság a Hilton-rajongóknak

2007.06.15. 11:16
Egy bírói végzés ellenére pár napja ismét hozzáférhetővé vált az örökösnő magánéletét kiárusító weblap. Ma pedig a regisztrációs díjat befizetők személyes adatai.

Aki kíváncsi arra, hogy Paris Hilton hogyan szív be Amszterdamban, mutogatja a bugyiját Nicole Richivel egy szórakozóhely budijában, kúszik-mászik erotikusan egy szoláriumban, vagy ül meztelenül egy kád habfürdőben, az a ParisExposed.com weboldalon június 11. óta ismét megnézhette, ha befizette a húszdolláros regisztrációs díjat. Most pedig jobb, ha letiltatja a hitelkártyáját.

A tavaly bírói határozattal becsukatott weboldal tulajdonosai úgy gondolták, per vagy kártérítés ide vagy oda, meglovagolják az örökösnő börtönbüntetése által generált médiahisztériát, és újraindították az oldalt. A The Smoking Gun riportere azonban rájött, hogy mindössze pár karaktert átírva a regisztrációs oldal url-jében, megkaphatja a regisztrált előfizetők adatait: a több mint 750 személy hitelkártyaszámát, nevét, címét és telefonszámát tartalmazó listán azok szerepeltek, akik az újraindítás óta regisztráltak a site-ra. Az újságíró e-mailben jelezte a site üzemeltetőinek a biztonsági rést, akik hat óra múlva eltávolították a nyilvánosságra került adatokat.

A ParisExposed.com az örökösnő személyes dokumentumaiból szemezget. Amikor Hilton kisasszony Los Angelesben a megunt villáját otthagyva egy másikba költözött, egy teljes raktárat megtöltött a személyes tárgyaival. Mivel azonban nem fizette ki a 208 dolláros díjtartozását a raktárnak, azok - miután többszöri próbálkozra sem tudták kicsikarni belőle az összeget -, a teljes készletet elárverezték.

Az oldal így bőven kínál olvasnivalót is a vizuális élvezetek mellett: orvosi receptek, személyes e-mailek és számlák sőt a naplója is hozzáférhetővé vált, melyből megismerhetjük magvas gondolatait a szexről, randizásról, és a drogokról. Ami a szexet és a drogozást illeti, videón is megnézhetjük hogyan mulat az örökösnő.

Rengeteg kérdésre választ kaphat a kíváncsi rajongó: vajon tényleg biszexuális-e Paris Hilton? Lefeküdt-e Cher fiával? Milyen ékszereket, ruhákat és autókat vesz? Hogy viselkedik otthon? - ezek - mint ahogy az oldal is írja - nem pletykák Hilton életéről, hanem Paris Hilton élete.