horoszkóp

Pucéran verekszik az igazi férfi

2009.04.11. 20:00
Kapcsolódók (1)
Többször is összegyűjtöttük azokat a színészeket, akik a kamerák előtt egyszer, vagy akár több alkalommal is egy szál semmiben végezték a munkájukat. Most csavartunk egyet a történeten, és a szimpla szexjelenetek helyett azokat a filmrészleteket szedtük csokorba, ahol csupasz vagy félmeztelen szereplők látják el egymás baját. Figyelem, videók 18 éven felülieknek!
1. Nagy Sándor, a hódító - Rosario Dawson és Colin Farrell

Az ezúttal félhosszú szőke fürtöket viselő ír színész meglehetősen vitatható látványt nyújt, de mivel a válogatás szempontja, hogy két meztelen híresség hadakozzon egymással, megfelel a követelményeknek. A jelenet Nagy Sándor és Rhóxané, Oxüartész baktriai satrapa lányának nászéjszakáját hivatott bemutatni, ami egy komoly dulakodással indul, előkerül egy kés is, ami egy ideig veszélyes közelségben helyezkedik el Colin Farrell nyakánál. A fiatal pár hevesen induló nászéjszakája végül közös megegyezéssel szexbe fordul.

2. Fargo - Steve Buscemi

A brooklyni születésű színész legtöbb filmjében meglehetősen szerencsétlen figurákat alakít, és nincs ez másként a Coen-testvérek Oscar-díjjal jutalmazott alkotásában sem. Itt végre sikerül közelebbi kapcsolatba kerülnie egy nővel, amikor az éppen rajta lovagló hölgyet lecsapják, majd őt magát is áthajítják a szobán, és még jól meg is rugdossák. Amikor már abban reménykedik, hogy talán megússza ennyivel, támadója visszatér, és övével elveri az akkor már csak félmeztelen szerencsétlent, aki vinnyogva kúszik a földön.

3. Showgirls - Elizabeth Berkley

A magas sarkú cipők illetve csizmák tényleg károsak az egészségre, főleg ha egy bosszúéhes sztriptíztáncosnő viseli őket, és éppen azzal a férfival tartózkodik egy szobában, aki megerőszakolta a barátnőjét. Nomi Malone, akit Elizabeth Berkley alakít, úgy gondolja, hogy stílszerűen áll bosszút azon a rocksztáron, aki csúnyán elbánt barátnőjével. Randit beszél meg a férfival, majd amikor éppen a tárgyra térnének, vagyis kellő mennyiségű meztelen testfelület látható, kés ránt elő, és alaposan helybenhagyja a pár perccel ezelőtt még olyan magabiztos illetőt. A jelenet végén látható győzedelmes arckifejezésért mi kérünk elnézést.

4. Golyózápor - Clive Owen és Monica Belucci

Ez az a film, ami bebizonyítja, mégis lehet realitása egy a nő orgazmusa közbeni lövöldözést betiltó törvényrendeletnek. Ebben a filmben ugyanis a Clive Oven által alakított karakter éppen partnernőjével szeretkezik, miközben szimultán végez pár fegyveressel, akik illetlen módon megzavarják őket aktus közben. Plusz pont jár azért, hogy Monica Belucci az a nő, aki ügyet sem vet a támadókra, és egy egész golyózápor sem zavarja képes megzavarni az orgazmusát, pontlevonás jár viszont azért, amiért a szeretkezés hevében ügyet sem vetnek az éppen keservesen síró gyermekre.

5. Beowulf - Angelina Jolie

Ebben a jelenetben nem kell túl nagy akcióra számítani, de a meztelenre animált Angelina Jolie azért így is kellőképpen megemeli az arra fogékonyak vérnyomását. A recept sem mondható kifejezetten forradalminak, hiszen a színésznő már számtalan filmben vetkőzött és szállt szembe férfiakkal. Igaz, eddig nem nézett ki aranyszín óriásgyíknak hosszú farokkal, és nem sétált át egy gót harcos óriási kardján, miközben éppen megpróbálta elcsábítani az acélos testű férfit. Persze a jelenet végén beadja a derekát, és még a fegyver is szétmállik.

6. Vágyak csapdájában - Matt Damon és Brendan Fraser

A film az ötvenes években játszódik egy New England-i magániskolában. Az diákévek alatt elszenvedett megaláztatások szinte kimeríthetetlen forrásnak bizonyulnak filmes szempontból. A kényes témát természetesen fel lehet dolgozni egy tinédzserek számára készült vígjáték keretében, vagy jóval drámaibb hangot megütve. Ez utóbbi persze nem zárja ki, hogy ne szerepeljenek benne meztelen színészek. Jelen esetben Brendan Fraser és Matt Damon csupasz testében gyönyörködhetnek a rajongók, ugyanis a két színész egy zuhanyzóban látja el egymás baját néhány többé-kevésbé pucér férfi társaságában.

7. Mementó - Guy Pierce

Christopher Nolan rendező 2001-es filmje főszereplőjének egy igen különleges problémával kell megküzdeni, nincs ugyanis rövidtávú memóriája, így pár perc alatt elfelejti, hogy mi is történt egy kis idővel korábban. Bár megvannak a módszerei arra, hogy valahogy kezelje a kínos helyzetet, sajnos a fényképek és a tetoválások nem minden esetben jelentenek megoldást számára. Ahogy például abban a jelenetben sem, amikor Leonard (azaz Guy Pierce) éppen zuhanyozik motelszobájában, egy ismeretlen pedig belép a fürdőszobába. A csupasz főhős inkább biztosra megy, azonnal letámadja, és sikeresen ki is üti.

8. Borat - Sacha Baron Cohen és Ken Davitian

Úgy tűnik, hogy a zuhanyzás meglehetősen agresszívvá teszi az embereket, ugyanis sikerült találnunk még egy filmet, ahol tisztálkodással vezetik fel a nagy összecsapást. Mivel Sacha Baron Cohen filmjéről van szó, az erőszakfaktor viszonylag hanyagolható a polgárpukkasztó humorral szemben. Cohen partnere a jelenetben Ken Davitian, aki kristálytisztán emlékszik arra a pillanatra, amikor kollégája felvázolta elképzeléseit, hogyan verekszenek majd össze a filmben Pamela Anderson egyik fotója miatt. „Éppen a stúdió egyik irodájában ültünk. Elmondta, hogy miután kijön a fürdőszobából, elkezdünk dulakodni, ide hajít, majd oda dob. Amikor megemlítette, hogy a golyóim az állát verdesik majd, arra azért már felkaptam a fejem” – idézte fel a szívmelengető emléket a színész az Entertainment Weekly-nek.