horoszkóp

Béres Alexandra: Milán és István is jól van

2008.02.15. 15:35
Kapcsolódó cikkek (1)
Folytatódik a Nagy fogyás körüli balhésorozat. Most Milánról derült ki, hogy a műsor kezdete után egy héttel kórházba szállították, tegnap pedig Istvánról jelentek meg olyan hírek, hogy a fogyás miatt megromlott az egészsége. Az edző, Béres Alexandra cáfol és jogi lépéseket tervez.

"Milán a műsor elején egy nap hányt, azért vitték be a kórházba, hogy kivizsgálják. Egy savcsökkentő gyógyszert szed már régóta, ezt viszont nem kapta meg a gödi hotelben. Miután a kórházban megkapta a gyógyszert, visszatért a szállodába. Az esetnek semmi köze a fogyókúrához" - cáfolta a Blikk mai hírét a Velvetnek Béres Alexandra, aki a két hete Emberkísérlet címmel megjelent cikk miatt már beperelte a lapot és most is fontolgatja, hogy jogi lépéseket tesz.

A Blikk a játékos kórházi zárójelentésére hivatkozva arról írt, Milán nem ivott elég folyadékot, kiszáradt, elsavasodott a szervezete és gyomorfekélye is volt. A lapnak nyilatkozó belgyógyász, dr. Kóczián István szerint és az is elképzelhető, hogy ebben a táplálék-kiegészítő is szerepet játszott, mert "blokkolta az éhségközpontot, így hiába követelte a szervezet a tápanyagot, nem jelzett megfelelően".

István is jól van

Béres Alexandra a Blikk tegnapi hírében napvilágot látott állításokat is visszautasítja. "István kicsattan az egészségtől, és emiatt külön büszke vagyok rá. Ő egy egészséges ember lett, és korábban nem volt az, 193,7 kilósan. Azt nem tudom, hogy kinek áll érdekében az, hogy ilyen fényt vessen rá" - mondta Béres Alexandra a Blikkben tegnap megjelent cikkre reagálva. Korábban István nekünk is azt mondta, jól érzi magát. Hasonlóan nyilatkozott megkeresésünkre a Medicover orvosigazgatója, Junger Éva is.

Jól vannak

Az Istvánról szóló hírekről Béres Alexandra a Velvetnek azt mondta, elképzelhetőnek tartja, hogy a Borsban említett egyik mentős áll az István egészségi állapotáról szóló pletykák mögött. A műsorban 24 órás mentőszolgálattal felügyelték a versenyzőket, a szóban forgó mentős a Medicover partnercégének alkalmazottja volt, aki folyamatosan hívogatta őt. "A mentős mindig kérdezgette, hogy hogy van István, vizsgálgatta, akkor is, amikor nem volt indokolt. A férfi a döntő előtt felkereste Istvánt, hogy megkérdezze, beadjon-e neki vízhajtót. István visszautasította az ajánlatot" - mondta Béres Alexandra.

Fogadtak rá

István kérdésünkre elmondta, ha a Blikk információi szerint a hírek mögött valóban egy egészségügyi dolgozó áll, akkor ő is a mentőst tartja a hír forrásának, hiszen mással ő nem beszélt mostanában. "Végig szimpatikus volt a fiatalember, amikor Krisztina rosszul lett, akkor is tudta, mit kell csinálni. Aztán elkezdett érdeklődni a súlyom felől, de arról csak két ember tudhatott: én és Alexandra. Mikor megkérdeztem, miért fontos ez neki, azt mondta: egy 150 ezer forintos légpuskában fogadott arra, hogy én győzök" -mondta István, aki próbálta megkeresni a mentőst, de eddig még nem sikerült őt elérnie.

Béres Alexandra nem tudja megmondani, szerinte meddig jelennek meg újabb és újabb hírek a műsorról. "Vajon kinek fájhat, hogy mi nyertünk? De nem akarok vádaskodni. Mindenki jól van, szeretnénk végre örülni a győzelemnek" - mondta Béres Alexandra.