horoszkóp

Hoppon maradt Herczeg és Gianni: Szujó vitte a tökéletes nőt

2008.05.23. 13:25
Nincs tökéletes nő ezen a világon - állítja Herczeg Zoli, és Gianni helyeslően bólogat. Szujó viszont bebizonyítja, hogy nem holmi városi legendáról van szó, amikor róluk beszélünk: a tökéletes nők egyszerűen csak férjnél vannak.

A tökéletes nő néma, nimfomániás és az apjának van egy kis sörözője - tartja nem is olyan alaptalanul a vicc. A téma elég nehéz, de láthatólag mindkét nemet veszettül izgatja. A Velvet olvasói egyszer már meg is szavazhatták, hogy milyen lehet egy tökéletes nő. Most a 2008-as Red Bull Formula Una szépségverseny zsűrijét kérdeztük, hogy számukra mit testesít meg ez a kifejezés.

Ha elhagy, nem lehet tökéletes

"Tökéletes nő márpedig nincs" - jelentette ki kerek perec Herczeg Zoltán. "Úgy érzem, elég sokat keresgéltem én már ahhoz, hogy ezt teljes meggyőződéssel ki merjem jelenteni. Vannak, akik megközelítik a tökéletességet, de csak 90%-ig. Ami fontos lett nekem - pedig régebben nem volt ilyen elvárásom -, hogy baromira jól nézzen ki. Elsősorban viszont legyen jófej, és a humorérzék is nagyon fontos a számomra. A NŐ a felnőtt, érett nőt jelenti, az eleganciával fűszerezettet. Legutóbbi párom azért nem volt tökéletes, mert elhagyott" - nevetett ironikusan a divattervező.

Egy idő után minden elkopik

"Ahogyan tökéletes férfi nem létezik, úgy tökéletes nő sincs. Fontos viszont, hogy a saját tökéletlenségemhez megtaláljam a másik tökéletlent, akivel tökéletesen összepasszolunk. Nem szeretem az úgynevezett tucat nőket, egy nőnek legyen karaktere, fogjon meg valami benne, valami megmagyarázhatatlan. Viselkedjen nőhöz méltóan: legyen feleség és anya is egyszerre, aki összefogja a családot, akire fel lehet nézni, és akibe újra és újra bele lehet szeretni. Ha vannak is hullámvölgyek, legyen biztos a kapcsolatunkban: régen a mai kontinensek is egyetlen hatalmas őskontinens részei voltak, mára már távolabb vannak egymástól, az idő elkoptatta a szélüket, de ha összeillesztenénk őket, látni lehetne, hogy összetartoznak" - melegedett bele nagyon a témába Gianni.

Aki még keresné: Szujónál van

"Mit is válaszolhat erre a kérdésre az a férfi, akinek családja van? Természetesen én már megtaláltam a tökéletes nőt a feleségem és a két lányom személyében. Közhely, de igaz: a szépség belülről fakad, ennek tükrében szoktam mindig véleményt formálni a nőkről. Ha rajtam múlna, minden szépségversenyen beiktatnék egy négyszemközt beszélgetés menüpontot, mert a külső nem minden. Azt pedig, hogy a magyar nők a legszebbek, mi sem bizonyítja jobban, mint a 2005-ös Formula Una országok közötti versenye, ahol is egy magyar lány, Kelemen Kitti zsebelte be az első díjat. A Forma-1 dolgozói is ezért szeretik annyira az itteni futamokat" - mesélte Szujó Zoli zsűrielnök, aki ezennel még a tökéletes férfi címet is megkapja tőlünk, mert tökéletesen tudja azt a választ, amiért egy tökéletes feleség nem fog pörölni.