horoszkóp

Megan Fox félpucéran embert evett

2008.05.14. 11:55
Megan Fox, a világ legszexisebb nője most egy forgatáson mutatta meg magát félpucéran. Új filmjében emberevő lányt alakít. A műről az író módfelett érdekes leírást adott, de amíg nem készül el a film, be kell érnünk Fox melleivel.

Megan Fox a The Sun című lapban megjelent képeivel igazolja, hogy nem alaptalanul szavazták meg őt a világ legszexisebb nőjének az FHM olvasói. A Transformers című film főszereplőnője majdnem pucér a fotókon, testét csak egy átlátszó melltartó és egy testszínű bugyi fedi, de jó pár képen látható félmeztelenül. Hiába ő a világ legszexisebb nője, a melltartónak látszó tárgyban, amit ráadtak, elég ijesztően hat, ezért nagyon jól tette, hogy megszabadult tőle. A képek a színésznő új filmje, a Jennifer’s Body forgatásán készültek, ahogy éppen szexisen mártja meg magát egy tóban.

Fox, a kannibál

A Juno című film írójától, Diablo Codytól származik a horrorparódia, melyről ő úgy nyilatkozott, hogy ez az alkotás olyan, mint a „Juno egy kis kannibalizmussal és mészárlással fűszerezve”. Az író leírása alapján mindenképpen érdekesnek ígérkezik a film, bár kissé nehéz elképzelni a Juno báját „emberevéssel mesgspékelve”. Megan Fox egy vezérszurkolót alakít a filmben, aki fiúkat eszik. A képeket látva, azért biztos akad néhány fiú, aki nem bánná, ha Fox beléjük mélyesztené a fogait.

Az FHM 100 legszexisebb nője szavazásán őt találták a legszebbnek az olvasók, és olyanokat utasított maga mögé, mint Angelina Jolie, Scarlett Johansson, vagy Jessica Alba. A lista végén szerepelt Victoria Beckham és Britney Spears, de Paris Hilton is csak a 77. helyen végzett.