horoszkóp

Küldj egy fuck off-ot a békéért!

2008.04.01. 22:47
Nem mindenki olyan kedves, mint a Velvet. Ha valaki egész nap nem hitt a szemének, nyilván most se fog, de képzeljék, a hollywoodi celebritások egyáltalán nem olyan jófejek, mint például Kiszel, a mi Tüncink!

Persze, jó dolog sok pénzért szépen mosolyogni a címlapokon, meg Armaniban vonulni a díjátadók piros szőnyegén, de ha valaki híres, ne csodálkozzon azon, hogy ennek ára van. Például az, hogy olyankor is fotózzák, amikor nincs a közelben a sytlistja, meg épp különben sincs ehhez kedve.

Justin például utálja, ha tankolás közben örökítik meg, Charlize vezetés közben nemcsak mobilozik de mutogat is, Carlos - aki Madonna lányának, Lourdesnek az apja - pedig személyiedzői képességeit demonstrálja, ahogy képes elengedett kormánnyal biciklizni, csak hogy bemutathasson egy jó nagy bazmegot. Bruce a fuck offhoz béna sapkát visel, exneje, Demi kedvesen mosolyogva enyhít az üzeneten, nála tíz évvel fiatalabb jelenlegi pasija, Ashton viszont egyáltalán nincs humoránál.

A Velvet bemutatja

Hogy méltóképp ellenpontozzuk ezeket az illetlen gesztusokat, íme egy őszinte ember, akitől az volna a meglepő, ha nem mutatna be. Sid életművében folyamatosan keresetlen őszinteséggel kommunikálta a világnak, mit gondol róla, még akkor is ha előtte félrevezetésül öltönyt húzott és Sinatrát énekelt. Ajánljuk mindenkinek Oscar-díjkiosztóra, az őszinte könnyek helyett.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft