horoszkóp

A seggével szerez hírnevet Clark Gable unokája

2008.10.09. 14:03
Paris Hilton valóságshow-ban keresi az új legjobb barátnőjét, és minden esélye megvan rá, hogy hozzá méltót találjon. Kayley Gable szoláriumi dolgozónak van jól hangzó neve - merthogy nagyapja, Clark Gable elég jól bevezette a köztudatba -, és tudja, mit kell tegyen, ha fotóst lát: villantson.

Clark Gable-t az Elfújta a szél és a Lázadás a Bounty-n sztárját harminckilenc évvel a halála után, 1999-ben minden idők hetedik legjobb színészének választották. Unokája, Kayley Gable szintén szeretne ismert lenni, de sajnos a Gable-család esetében nem két generációnként öröklődött a tehetség, így a híres nevű szoláriumi alkalmazott kénytelen más módon keresni az érvényesülést.

Hiteles alakítás, gondosan felcsúszott szoknyával

Az Új csövek érkeztek szakon végzett barnulásmenedzser ezért jelentkezett Paris Hilton legjobbarát-kereső valóságshowjába, majd feltörekvő celebkezdeményhez méltóan elindult egy jóbarátjával bulizni. A haver a valóságshow egy másik tagja, Onch, aki állítólag férfi, bár ez csak bizonyos szögekből látszik rajta.

Segg az egéren

Az este egész szépen ívelő lerészegedést mutatott egészen addig, amíg a két főhős, tehát a barnulásmenedzser és Mickey Mouse-fejű kísérője meg nem érkeztek egy benzinkúthoz, hogy még több piát vegyenek.

Itt Gable-ből előtörtek az eddig ügyesen rejtegetett színészi gének: először csak pózolt a kamerának, majd a celeb-szakirány követelményei szerint felrántotta szoknyáját, hogy lássuk a testszínű bugyiját, végül zsákként vágódott el a járdán, hogy az egész börleszket egy alapos fenékvillantással zárja a Mickey Mouse-haver vállára dőlve.

A nagyapa, Clark Gable

Biztosra vehető, hogy Paris Hilton műsorában mindenképp jól jön a tehetség ennyire őszinte kibuggyanása, de óva intenénk a Gable-unokát a túl gyors haladástól. A házipornó netre dobásával most kicsit várjon, mert csak sértődés lesz a vége.