horoszkóp

Az igazi coming out: Két ember, aki szereti Győzike show-ját

2009.04.01. 13:02
Kapcsolódó cikkek (1)
Gáspár Győző egy nap híján tíz éve tevékenykedik a showbizniszben, így felmértük, hiányozna-e az utca emberének, ha egyszer csak visszavonulna. Miközben egyesek szerint tehetségtelen és ostoba, mások úgy gondolják, tiszteletre méltó, hogy ennyire beáldozza a magánszféráját a családja fenntartásáért. Míg a showmanért csak két fiatal volt oda igazán, Gáspár Beát többen is kedvelik.

Emberileg egy nagy nulla

Norbert

"Ismerem, de nem szeretem Győzikét, mert nem magát adja, teljesen megjátssza magát, szerintem teljesen felesleges, amit csinál" - mondta a Velvetnek Norbert. "Az a baj, hogy sok, primitív embert érdekelnek ezek a hülyeségek. Vannak olyan ismerőseim, akik nézik a Győzike show-t, és azt mondják, hogy nem szeretik, mégis nézik. Azt gondolom, azért, mert ő olyan, mint egy bohóc, és jót lehet rajta röhögni, de emberileg egy nagy nulla. Úgy hallottam egyébként, hogy jól megél belőle" - véli Norbert.

Tiszteletre méltó, amit a családjáért tesz

Tímea

"Én úgy gondolom, hogy mindenképp tisztelni lehet őt azért, amiért - ilyen módon ugyan, de - eltartja a családját. Azt hiszem, hogy abból, amit a műsorban mutat, 40% igaz, ő pedig hozzátesz még vagy 60%-ot, nagyít, de mindezt azért, hogy eltartsa a családját" - véli Tímea, akit nem zavar Gáspár jelenléte a médiában. "Nekem nincs problémám vele, nézem is néha a műsort, bár nem követem rendszeresen. Nem tudom, hogy valójában mennyit áldoz be emiatt ő és a családja, de jól csinálják, hiszen megélnek belőle, neki ez a munkája. Azt gondolom, kevés ember lenne képes rá, hogy beengedjen egy kamerastábot az otthonába, és megmutassa az intim közegét" - mondta a Velvetnek Tímea, aki Norberttel ellentétben úgy gondolja, hogy Gáspár Győző emberileg igenis értékelhető figura.

Nem ismerem személyesen, de nem is akarom

Zoltán

Zoltán szélsőséges álláspontot képvisel. Szerinte Gáspár Győző jellemtelen. "Nem vagyok oda érte, megmondom őszintén, mert lejáratja a cigányságot. Buta, förtelmes ember, sötét mint az éjszaka" - mondta Zoltán, aki annyira határozottan állította mindezeket, hogy már-már azt feltételeztük, személyesen ismeri a showmant. "Nem, nem ismerem személyesen, de nem is akarom. Nem tetszenek a megnyilvánulásai, és az sem, amiket a családjával csinál. Jellemtelenül viselkedik, veszekszik" - tudtuk meg Zoltántól, aki nem nézi a műsort. "Előfordul, hogy egyszer-egyszer belenézek miközben megy a reklám" - tudatta velünk az utca embere, aki Gáspár Beát elfogadhatóbbnak tartja uránál.

Hiányozna a műsor

Norbert és Veronika

Gáspár Győző szerint őt 0-99 éves korig ismerik az emberek, így azt is kutattuk, mennyi alapja van kijelentésének. Egy tizenéves testvérpártól megtudtuk, nemcsak utálni lehet a showmant. "Minden nap nézzük a műsorát, és nagyon szeretjük. Humoros, vicces, jó nézni. A zenekarát is ismerjük még régebből, amikor még a két lánnyal énekelt, de nem annyira szoktuk hallgatni, inkább a műsort nézzük" - állapította meg Norbi és Veronika, akik percre pontosan meg tudták mondani, mikor látható a tévében a műsor. "Szórakoztató a Győzike show, hogy szórakoztató. Szeretjük Virágot is, meg ahogyan Győzike előadja a dolgokat" - mondta Veronika, aki kifejtette, a "dolgok" alatt a showman akcentusát értette, na meg a "csaje" kifejezést, amiért a fiatal lány nagyon odavan. " Beát is nagyon szeretjük, bírjuk, ahogy veszekszik. Nem szeretnénk, ha vége lenne a műsornak, mert hiányozna."

Nincs tehetsége a szerepléshez és az énekléshez sem

Gizella

"Sokak negatív véleménnyel vannak róla, de mégis nézik az unokáim is, mert olyan az egész, mint egy kabaré. Győzike egyébként nagyon akarna szerepelni, de nincs tehetsége hozzá, ahogyan a zenéléshez sincs. Nem hiányozna, ha eltűnne a képernyőről" - mondta lapunknak Gizella, akit azért nem zavar különösebben Gáspár jelenléte a médiában. "Engem nem idegesít Győzike, ha az ember nem akarja nézni, csak kikapcsolja a televíziót" - ajánlott egy remek megoldást az idős hölgy. "A fiam azt mondja, hogy a műsor előre meg van rendezve, de szerintem ez nem így van, mert úgy sírni, mint ahogy az a gyerek szokott, meg az eredetit adni színjátékkal nem lehet. Úgy veszekednek, ahogy az emberek szoktak, nem moderálják magukat semmiben."

Műveltebb roma emberek kellenének a showbizniszbe

Lilla

"Szégyelljék magukat a televíziók, hogy ilyesmiket adnak, mert szerintem ez egy kicsit őket is lejáratja. Baromságnak tartom az egészet, nem szimpatikusak a megnyilatkozásai, de a családja sem. Szerintem okosabb, műveltebb roma embereket kellene tenni a showbizniszbe. Engem már a hangja, az orgánuma is nagyon zavar, rettentő kellemetlenül beszél. Felőlem bármi jelenhet meg róluk a lapokban, azt se olvasom el, mert nem érdekel. Így jobban örülnék, ha ő nem lenne a magyar showbizniszben" - mondta Lilla lapunknak. "Maradt volna még azzal a két lánnyal, az még elment, mert ott legalább keveset kell beszélni" - véli Lilla.