horoszkóp

Galsai Dániel: Albert Györgyi terhes volt

2008.11.07. 10:17
Megdöbbentő és sokak szerint felháborító állítással reklámozza Galsai Dániel napokban elkészült könyvét. Albert Györgyi ex-kedvese azt állítja, hogy a negyvennégy éves korában elhunyt riporternő méhen kívüli terhes volt a halála előtti hetekben. A kétkedéseknek azért is van helye, mert a szerző semmilyen orvosi papírral nem tudja alátámasztani ezt az információt.

Hamarosan megjelenő könyve legnagyobb történetének tartja Galsai Dániel azt a megrökönyödést keltő állítását, miszerint Albert Györgyi méhen kívüli terhes volt a halála előtti hetekben. A 44 éves korában hirtelen elhunyt riporternő egykori párja már a tragédia utáni napokon arról beszélt, hogy Albert Györgyi teherbe esett, de ezt a hírt akkor a Bors kegyeleti okok miatt nem használta fel. Többek között azért sem, mert ismeretes, hogy Albert Györgyi legnagyobb bánata éppen az volt, hogy az utóbbi évtizetben nem tudott teherbe esni.

Galsai Dániel viszont a napokban befejezte kéziratát, amelyben megerősíti az állítását, bár a közvélemény szerint mindenkinek az lett volna a jó, ha ez az információ nem kap nyilvánosságot - akár igaz, akár nem. Közeli hozzátartozók hallani sem akarnak a könyvről, a szerzőt pedig pillanatnyilag csak az foglalkoztatja, hogy az idő előtt kikotyogott részlet miatt meggyűlik a baja a kiadóval.

A lapnak nyilatkozott dr. Gulyás István Zsolt, aki szerint ritka, de előfordul, hogy egy meddőnek kikiáltott nő mégis teherbe esik. A sebész-nőgyógyász ugyanakkor azt is megemlítette, hogy méhen kívüli terhesség esetén mindenképpen kórházi ellátásra szorul a kismama, és állapotától függően vagy gyógyszeres kezelésben részesül, súlyosabb esetben pedig operálni kell. Az állítás igazságtartalma azért is kétséges, mert annak ellenére, hogy bizonyos esetekben nincs szükség műtéti beavatkozásra, és magától megszakad a terhesség, Galsai a történetét semmilyen orvosi papírral nem tudja alátámasztani.