Bea asszony partiján pénzt és mobilt loptak

2006.08.23. 09:47
Bazi nagy roma buli, nem csak verekedéssel, lopással is. Bár ez utóbbiban még csak a rendőrség sem nyomoz. Még jó, hogy Győzikének vannak kamerái.

Vége a nyárnak, és Győzike is tudja, most fontos csak igazán, hogy kiderüljenek a turpisságok, hiszen a nézők lassan visszatérnek a tévék elé jól megérdemelt pihenésükből. A Színes Bulvárlap így kiszivárogtatta, hogy ők bizony találtak olyat, akit Bea asszony két héttel ezelőtti születésnapi buliján, a nagy verekedés és zűrzavar közepette kiraboltak.

Laci koncertje és lopások

A természetesen név nélkül nyilatkozó károsultnak Gáspár Laci koncertje alatt fújták meg a mobilját, de olyanról is hallott, akinek a pénzét lopták el. A napilap szerint a rendőrség is hallott az esetről, ám úgy tűnik a lopások híre csak szájhagyomány útján terjed, mivel feljelentést eddig senki nem tett.

Győzike persze döbbenten áll az eset előtt, és esküdözik, hogy soha többé nem rendez semmilyen bulit. A celebritásnak természetesen fogalma sem volt arról, hogy loptak is, neki az éppen elég, hogy már kétszer látta a biztonsági kamera felvételeit. Kamera amúgy is jó, hogy volt, hiszen a rendőrség is ez alapján hallgatja ki a vendégsereget, ám nem a lopások, hanem a tömegverekedés miatt, ami a rokon, Gáspár Laci koncertje után tört ki.

Gáspár Gáspárnak farkasa?

Mivel mindenki a másikra mutogat, most éppen nem tudni, hogy akkor jó viszonyban van-e Laci és Győzi, és természetesen azt se tudja senki, ki kezdte a verekedést a bulin, de ez most nem is olyan fontos, hiszen még nézik a videót.

Arról nem is beszélve, hogy Győzike – amellett hogy azért Kelemen Annácskával lefeküdne - mostanában egészségügyi problémákkal küzd, hiszen a hétvégén is lefordult a színpadról, annyira sokkolta a Romanticos lányok vádja. Az énekesnők valahol azt merték állítani, hogy a showman lenyúlt tőlük egy csomó pénzt.