horoszkóp

Gáspár Beát zaklatja a szerelmes kertész

2008.03.29. 10:25
Gáspár Bea szerint megszállottan rajong érte a család egykori kertésze, az analfabéta Imre, és másfél éve zaklatja. Imre úgy fogalmazott: testvéri szeretetet érez a családasszony iránt. Manapság jó reklámot szervezhet magának az, aki szerelmes Gáspár Beába.

Másfél éve zaklatja Gáspár Beát a család egykori kertésze, Imre. A Bors információi szerint a csak keresztnevén, vagy Csincsiként emlegett analfabéta férfi korábban a család alkalmazásában állt, de miután beleszeretett Gáspár Beába, a jelenléte az egész család számára egyre nagyobb terhet jelentett, végül másfél éve Gáspár Győző felmondott a fiatal férfinak.

Ólálkodik a ház körül

Klikk!

Miután kirúgták, Imre öngyilkosságot kísérelt meg a lap szerint, és azóta is pszichiátriai kezelés alatt áll. Mint azt Gáspár Bea elmondta, Csincsi azóta is gyakran feltűnik a családi ház körül, és a boltban is, ahol az asszony vásárol. A szerszámait Gáspáréknál hagyta az utolsó munkanapján abban a reményben, hogy hamarosan visszafogadják.

A lap munkatársa megkereste a zaklató férfit is, aki Gáspár Bea elmondásával ellentétben nem tűnt megszállotnak, mint elmondta, testvéri szeretetet érez a családanya iránt, és érdekli, mi történik vele, ezért mindig megveszi azt a bulvárlapot, amelyik cikket közöl róla.

Türelmét veszti a latin lover

Manapság remek reklámot szervezhet magának az, aki saját bevallása szerint szerelmes Gáspár Beába. A hét első felében Sergio Santos szerelmesdal-énekes üzente a lapokon keresztül, hogy Bea asszony latinos temperamentuma megbabonázta. Az énekes korábban a hagyományos módon – fellépések, lemezkészítés – próbálta a nevét beírni a hazai könnyűzene lexikonjába, mostanra valószínűleg elvesztette a türelmét, és nagyobb sikerrel kecsegtető akcióba kezdett.