Gáspár Győző nem feküdhet Bea asszony ágyába

2007.11.14. 10:29
Bár az éppen válófélben lévő házaspár hét hete újra egy fedél alatt lakik, ez nem jelenti, hogy egy ágyban is alszanak - tudtuk meg a roma showman feleségétől. A Nógrád szépe választáson az is kiderült, hogy Sebeők János ki tudja kapcsolni legnemesebb szervét.

Bár a Gáspár házaspár éppen válik, a családi valóság show forgatása miatt hét hete újra összeköltöztek és a hírekkel ellentétben Bea asszony nem hurcolkodik vissza édesanyjához. A juj.hu riportere Alpok-Adria szépségverseny elődöntőjével egybekötött Nógrád Szépe választáson arról faggatta Bea asszonyt, hogy most milyen a viszonya férjével, ugyanis meglátása szerint nagyon "édesek" együtt. Gáspár Bea, akinek Győzike az eseményen egy szerelmes dalt küldött, sejtelmesen csak ennyit válaszolt: "Van ilyen bicikli, most én ülök rajta." A rövid beszélgetés során az is kiderült, hogy a hitvesi ágyat Gáspár Győző nem osztja meg feleségével. "A hálószobában sosem volt, sosem lesz, mert én a gyerekkel alszom" - jelentette ki határozottan Gáspárné.

Hogy a házaspár között nincs minden rendben, az is mutatja, hogy az eseményt máshogy ítélték meg. Míg Bea asszony kedélyesen pátyolgatta éppen egy szendvicsre majszoló kislányát, Virágot, Gáspár Győző hosszasan fejtegette, hogy neki mennyire nem tetszik a buli. "Az a szervezés, ami itt van, egy forintot nem ér. Szomorú vagyok, hogy egy ilyenhez adtam a nevemet" - nyilatkozta a showman, aki azt is hozzátette, hogy legszívesebben hazamenne.

A zsűriben azonban nem csak Gáspár Győző szerepelt, hanem a Miss World Hungary versenyen hasonló szerepkört betöltő Bíró Ica és Sebeők János. A filozófus a juj.hu riporterének elárulta, az ereiben keringő tesztoszteron nem befolyásolja döntését. "Ez egy hivatalos megbízatás, ilyenkor ki kell kapcsolni a nemesebb szerveket. Ez egy lényeges motívum, hogy az ember higgadtan tudjon véleményt alkotni."