Elborult Gáspár Laci agya szerda este: a Megasztár 4 versenyzőinek koncertjén botrányosan viselkedett. Nkuya Soniát rondának és tehetségtelennek nevezte. Kiderült, hogy nem is első alkalommal támadt neki a félvér lánynak. Gáspár Laci szerint csak korábbi sérelmét akarta megtorolni, de bután viselkedett.

Úgy tűnik, ahol Gáspár Laci megjelenik, ott nem zajlik botránymentesen a mulatozás. Bírósági ügy lett a volt megasztáros énekes két évvel ezelőtti verekedéséből, most pedig újabb balhé miatt került szóba a neve. A Megasztár 4 szerda esti koncertjén, a zsúfoltságig megtelt szórakozóhelyen többször is bántó megjegyzéseket tett Nkuya Soniára. A kongói-magyar lányt rondának és tehetségtelennek nevezte, majd több szemtanú előtt be is mutatott neki egy egyezményes kézmozdulatot.

A megasztár félvér versenyzője nem először kerül hasonló helyzetbe. Annak idején, az RGO vokalistájaként is érték attrocitások, de állítása szerint Gáspár Lacitól nem első alkalommal kell elviselnie a sértéseket: "Tizenöt éves voltam, amikor először találkoztam vele a Palatinus strandon. Odajött hozzám egy mondvacsinált indokkal, de szerintem csak szóba akart elegyedni velem. Tetszhettem neki, mert azt mondta, ha tizennyolc lennék, szívesen elvinne bulizni" - mesélte a lány a Borsnak. Fél évre rá - 2007 közepén - ismét összefutottak, és Sonia állítása szerint ő csak odalépett az énekeshez, hogy üdvözölje, mire Gáspár durván meglökte: "Te vagy a feketék szégyene! Ronda vagy! Takarodj innen" - idézte a kellemetlen szituációban elhangzottakat a fiatal énekesnő.

Gáspár Laci természetesen másképp emlékszik a történtekre. Szerinte az említett estén Sonia ittas volt, és szó nélkül ráöntött egy üveg pezsgőt a zakójára, végül pedig a biztonsági őröknek kellett kivezetiük a lányt. Azt mondja, soha nem emelne kezet egy nőre. Kikéri magának a gyanúsítgatásokat, azt azonban nem tagadja, hogy a szerdai koncerten nyersen viselkedett a lánnyal. "Másfél évig hordoztam magamban ezt a sértés. Vissza akartam neki adni, és elborult az agyam, amikor megláttam a szórakozóhelyen. Sajnálom a dolgot, okosabban kellett volna viselkednem" - tette hozzá.