horoszkóp

Gáspár Laci: még magamnak sem akartam bevallani

2008.02.13. 22:21
Gáspár László a Liptai Claudia Showban beszélt házassága felbomlásáról, és a feleség, Gabriella is megszólalt. A pár tizenkét éve élt együtt, és ugyan a szerelem korán elmúlt, azt hitték, ez így természetes. A próbálkozásaik, hogy megmentsék a házasságot, kudarcba fúltak, és csak a válás marad.

Gáspár Lászlóból a Liptai Claudia Showban egyhuzamban kiömlött a házassága válságának története. A volt megasztáros komoran mesélte el, hogy a hírek igazak, a Gabriellához fűződő kapcsolata sok évvel ezelőtt kezdett megromlani. A pár tizenkét éve házas, de már az első három év után látszódtak a gondok első jelei, hiszen Gáspár Laci többé nem úgy nézett a feleségére, mint nőre. Viszont teljesen elzárkózott a gondolattól, hogy felrúgja a házasságát: "meg sem fordult a fejemben a gondolat árnyéka, hogy változtassak, hogy váljak" - mondta az énekes. "Még magamnak is alig akartam ezt bevallani, magammal is alig akartam megbeszélni."

Gáspár László előad

A problémák négy évvel ezelőtt - amikor kislányuk, Mirjam egy éves volt - súlyosbodtak. Ekkor Gáspár Laci bekerült a Megasztárba, és mivel sokat távol volt a családjától, felerősödtek a problémák. Az énekes elmodta, hogy igazán sosem esett kísértésbe, hisz elég volt pusztán a tudat, hogy egy nőnek tetszik és akár még lehetne is valami a flörtből. Amikor a rajongók szájon csókolták egy-egy koncert után, az sem jelentett semmi komolyat a házaspár egyik tagjának sem, a felesége is csak nevetett rajta, mondván, "még jó, hogy nem egy öregasszony volt".

Egymillióról szó sincs

Gáspár Laci a szerdai Blikk szerint egymillió forintért beszélt a Claudia Showban a válásáról, de az énekes ezt azonnal cáfolta. Az állítással többszörösen is összetörték a szívét, mondta, mert pénzéhes, rosszindulatú embernek állította be a pletykalap. Kovács Kristóf, a műsor producere szintén cáfolta a hírt, sőt, az Aktívban a szerződést is bemutatták, amely egyáltalán nem említ egymillió forintos összeget. Gáspár nem akar pereskedni, mert szerinte egyértelmű a helyzet, a lap valótlant állított. Egyébként az énekes már a múlt héten is megorrolt a lapokra, amiért felvetették, hogy egy új nő miatt hagyta ott a családját.

Viszont egy idő után Gáspár rájött, hogy nem gondolta végig, Gabriella mit szólna ahhoz, hogy szerelem nélkül marad vele. A feleség három és fél éve tette szóvá először, hogy már csak testvérként élnek együtt, de akkor még mindketten azt hitték, hogy ez így természetes. Aztán fokozatosan kimondták a problémákat, Gabriella szembesítette a férjét azzal, hogy nem kapja meg tőle, ami egy nőnek jár, mondta az énekes. Azóta folyamatosan próbálkoztak helyrehozni a kapcsolatot, például elmentek nyaralni Krétára, és ezután úgy érezték magukat, mintha friss házasok lennének, de újra előjöttek a problémák. Egy idő után felmerült a válás is, de az énekes ezt a legutolsó lehetőségnek tartotta. Az utolsó kísérlet az volt, hogy 2005 januárjában Gabriella felköltözött Budapestre, hogy Gáspár Lacival legyen, de ez sem segített.

Gabriella a showban elmondta, ő érezte, hogy Laci nem szereti és nem kívánja már, és eltávolodtak egymástól testileg és lelkileg is, de azt hitte, hogy ez így természetes tíz év együttélés után. Azt is nagyon határozottan kijelentette, hogy a pletykák nem igazak, különösen az, hogy a férje egy tizennyolc éves nőért hagyná el a családját. "Ismerem a Lacit, és tudom, hogy addig, amíg el nem válunk, biztos, hogy nem csalna meg engem, mondta Gabriella. Gáspár Lacinak erről az jutott eszébe, hogy "talán nem szenvedtünk volna két és fél évet, ha valakinek lett volna valakije, mert úgy könnyebb lett volna dönteni. Viszont azzal a családot és a házasságot gyaláztuk volna meg."