Gáspár Laci elhagyta családját, és új barátnője van?

2008.01.31. 10:22
Az énekes egyik barátja szerint Gáspár Laci el akar válni feleségétől, akivel már csak kislányuk, Mirjam miatt tartja a kapcsolatot. Az ex megasztárosnak állítólag új barátnője is van. Az autóbolond híressége egyelőre nem erősítette meg, és nem cáfolta a híreszteléseket, ugyanis egy TV2-vel kötött szerződés alapján csak Liptai Claudiának beszélhet magánéletéről.

Gáspár Laci egyik közeli ismerőse a Blikknek elmondta, az énekes elköltözött balassagyarmati otthonából, és azt tervezi, hogy elválik feleségétől, Gabriellától. Sőt, az első Megasztár döntősének már új barátnője is van, csak kislánya, Mirjam miatt megy néha-néha haza. A lap az énekest is megkereste, aki azonban csak annyit mondott, hogy erről nem kíván beszélni.

Gáspár Laci majd elmeséli sztoriját

Sajnos az énekest nekünk sem állt módunkban megkérdezni, ugyanis a következő sajtóközleményt kaptuk: „Ezúton tájékoztatom a média munkatársait, hogy Gáspár László nem nyilatkozhat a magánéletét - őt és családját - érintő kérdésekben az elkövetkező két hétben, mert aláírt szerződése van a Liptai Claudia Show-val, mely ezt nem teszi lehetővé. A február 13-án adásba kerülő showban, Liptai Claudiának mindent elmond arról, hogy a napokban felmerült pletykákkal kapcsolatban mi az igazság. Természetesen a show adásba kerülése után állunk rendelkezésre, addig azonban kérjük szíves megértésüket.”

A Blikk szerint egy ideje már sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben Gáspárék házatáján, az énekes ugyanis szinte minden eseményen megjelent, és gyakran a pohár fenekére nézett. Példaként Gáspár Bea tavaly előtti születésnapját hozták fel, amikor verekedésbe is keveredett, ugyanis állítása szerint belekötöttek. A bíróság végül kilencvenezer forintra büntette meg garázdaság miatt.

Az énekes az utóbbi pár hónapban állítása szerint már nem nagyon jár társaságba, és karrierje építgetése mellet egyre több időt szentel új hobbijának, a driftversenyeknek és az autóknak. Vett is magának egy kocsit, amit egy pornóparádéval egybekötött tuningkiállításon mutatott be. „Egyedül az autókba vagyok beleszerelmesedve, építgetem, rendelgetem az alkatrészeket. Én mentem el Franciaországba és lábon hoztam be egy ’96-os autót. Levezettem majdnem egyszerre. Így kapcsolom ki magamat” – nyilatkozta decemberben a Velvetnek.

Végül, de nem utolsó sorban Gáspár Lacit nemrég hírbe hozták Laky Zsuzsával. Az ex megasztáros ugyanis ódákat zengett Európa szépéről, miután együtt forgatták legújabb videóklipjét, ami az Engedj el! című számhoz készült. Természetesen mindkét fél tagadta, hogy bármi is lenne köztük. „Állítólag szétrombolom a családját. Ez egy jó marketing fogás volt, hogy eladják az újságot, hiszen nem biztos, hogy mindenkit érdekel, hogy szerepeltem a klipjében” – cáfolta a híreszteléseket Laky Zsuzsa.

Bár szűk családja körében nincs minden rendben, Gáspár Laci a Story Gálán végre kibékült unokatestvérével, Gáspár Győzővel. A roma showman ezen felbuzdulva úgy döntött, hogy közös utazást szervez Egyiptomba. Az énekes azonban nem szeretné ennyire elkapkodni a dolgokat, mindenestre megengedte, hogy Győzike menjen egy kört a Porschéjával. A két rokon között a Bea asszony születésnapján történt incidens miatt mérgesedett el végleg a viszony. Gáspár Laci azt feltételezte ugyanis, hogy családtagjai „ki akarják csinálni".