horoszkóp

Rubint Réka és Gáspár Bea meglepő hasonlóságai

dr
2008.05.03. 09:59
A két celebfeleség sorsa sokban hasonlít: mindketten az Audit szeretik, két gyermekük van - az elsőszülöttek neve idegen hangzású -, szilikonos a mellük és jól kereső a férjük. Gáspár Beát és Rubint Rékát hitvestársukon keresztül ismerte meg a média, de ma már önállóan is aktív szereplői a bulvárnak. Klikkeljen bátran az önnek rokonszenvesebb asszonyra!

Míg a 10 éves fitnesz-múlttal rendelkező családanya, Rubint Réka, terhessége alatt és után számtalan kazettával örvendeztette meg a fogyni akaró kismamákat, addig Gáspár Bea várandóssága nem kapott sajtóvisszhangot, mert férjéről akkor még szinte senki sem hallott. Amikor Balla Beát „felfedezte" a média, a háztartásbeli, sokat költő asszony szerepet osztotta rá, aki néha pofozkodhatott is a kamerák előtt, ha nem volt megelégedve valamivel. Egyetlen hobbija, mint az a férjéről elnevezett showból kiderült: a főzés.

A nők és a biznisz

Nézzen Gáspár- és Schobertnét!

Rubint Réka a fitneszbizniszt a gyerekek után is folytatta: edzésprogram-kártyákat dobott piacra, hogy az ebből befolyt összeggel gazdagítsa a családi kasszát. Miután hatalmas sikert aratott, saját tévéműsort is kapott, így tanácsai már csak egy gombnyomásnyi távolságra kerültek a nézőktől. Gáspár Bea viszont jóval a debütálása után döntött úgy, hogy meglovagolja a családi hírnevet, és saját karriert kezd: első lépésként könyvbe exportálta tudását. Így megszületett egy új szakácskönyv, melynek megjelenését a média egy emberként ünnepelte. A receptkönyv és lifestyle album meghatározású kiadvány karácsonykor került a polcokra, így egy kisebb összeggel biztosan gazdagodhatott a Gáspár-kassza. Ennek is köszönhető, hogy a főzékeny feleség később felkérést kapott egy saját gasztroműsorra, bár végül mégsem tudott igent mondani rá, mert az RTL Klubbal kötött szerződése ezt nem engedte.

Rubint Réka

Hajszín: Barna, Mell: Szilikon, Gyermekek: Lara, Norbert, Autómárka: Audi cabrio, Foglalkozás: Fitneszedző, Életkor: 29

Gáspár Bea

Hajszín: Szőke (eredetileg barna),Mell:Szilikon, Gyermekek: Evelyn, Virág, Autómárka: Audi, Q7, Foglalkozás: Háztartásbeli, Életkor: 33

Rubint akkor kaszált a legtöbbet, mikor elvállalta a Sztárok a jégen című műsor egyik főszerepét, mert így egyidőben rengeteg fórumon feltűnhetett. Például elsírhatta magát a Liptai Claudia showban, amiért annak idején Béres Alexandra kirúgta őt az állásából. Gáspár Bea ezzel szemben nem sokat mesélt a tanulóéveiről, de egyet biztosan lehet tudni: első és legnagyobb szerelme a férje. Ahogy Gáspárné, úgy Rubint Réka sem nyilatkozik exeiről, nem említ más férfiakat, csak Schobert Norbert létezik számára.

Celebfeleségek!

Igen, igen, igen

Rubint magatartásán mit sem változtatott az ismertség, mondhatnánk jóhiszeműen, de nem hunyhatunk szemet afölött, hogy neve ma már egyet jelent a közlekedési vétség fogalmával. Ezután az öltözködésében a feltűnő megjelenést preferáló fitneszlady magához képest már-már ízléses saját ruhakollekciót dobott piacra, majd Rubint nevével fémjelzett kozmetikai szalonok is nyíltak kis hazánkban. Gáspár Bea ezzel szemben semmiben sem nyújt kiemelkedően felháborítót. Az igaz, hogy tervei közt szerepelt egy fehérneműbolt megnyitása, de ez az elképzelés valamilyen oknál fogva az enyészeté lett. Inkább testét értékesítette, azaz fogyasztószert reklámozott, amivel ismét kenyérkeresővé avanzsálódott a Gáspár családban.

Míg Rubint Réka 2003-ban vállalt be egy szépészeti beavatkozást - vagy ahogy ő mondaná, egy kis bögyösödést -, addig Gáspár Bea erre csak 2006-ban szánta rá magát. Utóbbi versenyzőnk a szoptatással járó fizikai elváltozásokat kívánta orvosolni ezzel a lépéssel.

A gyermekeit kamerák előtt nevelő asszony valószínűleg rendhagyó Guiness-rekord felállítására inkarnálódott a Földre, mert eddig hatszor mondta ki a boldogító igent Győző oldalán. Legutóbb Jamaicában tette ezt, és már akkor megígérte a házaspár, hogy nyáron sor kerül a hetedik menyegzőre is. Rubint Réka ezzel szemben eddig csak egyszer erősítette meg házasságát Schoberttel, de azt szintén kereskedelmi tévés főműsoridőben és teljespályás médialetámadással. Azt pedig már most biztosra vehetjük, hogy hét év múlva ismét megünneplik, mennyire szeretik egymást.

Ráadásul a 3. gyermek ötlete is szinte egyszerre fogant meg a két pár életében. Csak míg Bea asszony talán terhes, a Schobert családnál Lara leszavazta a kistestvért. Pedig milyen jól mutatott volna egymás mellett mondjuk két Viktorka.

Ha Réka a szimpatikusabb, klikkoljon a kékre, ha Bea, kattintsa a rózsaszínt.