horoszkóp

Geronazzo Mária nem leszbizik Kelemen Annával

2008.10.09. 11:23
Geronazzo Mária attól tart, hogy a média összehozza Kelemen Annával. A nagyszájú nő kijelentette, azon kívül, hogy a playmate a szomszédságába költözött, semmi kapcsolata nincsen vele. Kelemen Anna a kutyája miatt elmérgesült helyzetből kifolyólag döntött úgy, hogy inkább elköltözik, de Geronazzo szerint az új környezetében sem lesz nyugta. Az ottani asszonyok ugyanis nagyon féltik a férjeiket.

Tegnap óta folyamatosan csörög Geronazzo Mária telefonja: ismerősei sorra kérdezik tőle, igaz-e a hír, hogy Kelemen Anna hozzá költözött. Geronazzo nevetségesnek tartja a feltételezést, és attól tart, hogy a közvélemény most majd hírbehozza a playmate-tel.

A nagy szájáról és gangbang - jéről elhíresült nő a Velvetnek elmesélte, hogy szó nincsen arról, hogy összecuccolt volna Kelemennel, nem is nagyon ismerik egymást.

"Ezek után milyen pletykák fognak szárnyra kelni? Még csak az kell, hogy az a hír járja, Geronazzo Mária leszbizik Kelemen Annával. Mindössze annyi történt, hogy nyilatkoztam, mert Annácska a szomszédságomba költözött, de igazából nem is szeretnék állást foglalni a kutyája ügyében, mert nem ismerem a történetet. Az előzmények miatt persze érthető, hogy többen tartanak tőle. Nekem is van egy kiskutyám, volt már példa arra, hogy belekapott valakinek a bokájába."

Kelemen Anna azért költözött el előző lakhelyéről, mert az ott élők nem igazán tudták tolerálni a sajátos stílussal és kutyájával felfegyverkezett celebet . Zeusz nevű ebe később megtámadott egy idős asszonyt, mindezek után végképp elmérgesedett a helyzet a szomszédokkal. Geronazzo szerint az új helyen sem lesz rózsás a helyzet, köztudott ugyanis, hogy az ott lakók - annak ellenére, hogy az asszony rendesen betartja a házirendet és tisztaság van körülötte - már többször is kifejtették nemtetszésüket a nagyszájú nő életvitele miatt . Ő pedig úgy véli, szomszédjai féltik tőle a férfiakat, és hogy ez az ellenérzés Kelemen felé is irányulni fog.