Pornóvideón is szerepel az R-Go gidája

2008.08.01. 20:30
Újabb erotikus felvételek bukkantak fel az interneten a R-Go egykori gidájáról, ahol már nem csak pucéran pózol, hanem egy férfival szexel. A múlt héten kirobbant botrány után a gida elismerte: a felvételeken ő látható. Ugyanakkor perre készül, mert Szikora Róbert azt állította róla, hogy ezért dobták ki az együttesből.

Az erotikus képek után pornófelvételek is felbukkantak az R-Go együttes egykori gidájáról, melyről a lány egy netes oldalnak azt nyilatkozta, hogy azokon a barátjával szexel. Dóri gidát nem, de barátját sikerült elérnünk, akinek a szavaiból kiderült: már nem tagadják, tényleg barátnője látható a képeken. „Ezek a képek akkor készültek, amikor Dóri egy időre kiszállt az R-GO-ból.” Dóri barátja azt állítja, hogy ő is ott volt a képek készülésekor. Ráadásul a telefonjában olyan képeket is tárol, amelyeken együtt szerepelnek a lánnyal. Arra azonban nem kaptunk választ, hogy ezek a képek hogyan juthattak el az R-Go énekeséhez, Szikora Róberthez.

A gidalány sokáig tagadta, hogy ő szerepelne ezeken a képeken, de "Dóri anyajegyeit megnézve mindenki számára világossá válik az igazság" - hívta fel a figyelmünket levelében erre az apróságra egyik feljelentőnk. Dóri barátja szerint ezek a képek nem a nagyközönségnek készültek. A fotósban, aki a képeket készítette, vakon megbíztak, pedig – mint utólag kiderült –, nem kellett volna.

Dóra gidát kényezteti a pasija - fotó: Machomedia.hu

Ezzel egy időben egy videó is felkerült az internetre, ahol Dórit és barátját lehet látni félreérthetetlen pozitúrákban. Bár a videót még a Machomédia szakportál szorgos nyomozása sem tudta felderíteni, két képet azért előkerítettek belőle, később pedig megszólaltatták a másik szereplőt, a lány pasiját is. A srác a Velvetnek is elmondta: a fotókat és a videót is ugyanaz az ember készítette, ráadásul ugyanabban a lakásban. „Erre bizonyíték a háttérben látható fehér ajtó.”- mondta Dóri barátja. De hol van az ajtó?

A fiú szerint nem igazak azok a híresztelések, miszerint Szikora Róbert a képek miatt rúgta volna ki Dórit a zenekarból, hiszen a lány már több mint két hónapja nem tagja a zenekarnak. Ennek oka, hogy a lány megelégelte, hogy a zenekar minden idejét elveszi, és így nem marad energiája a magánéletére. Két és fél hónapja leültek és megbeszélték nyugodtan a dolgokat: sem Szikora Róbertnek, sem az R-Go menedzserének, Hamza Zoltánnak nem volt ellenvetése. Megkérték azonban Dórit, hogy maradjon addig gida, amíg nem találnak valakit a helyére. A napokban Szikora Róbert mégis azt nyilatkozta: kirúgta a lányt és már el is kezdték keresni az új gidát. Dóri nem érti, hogy az R-Go-sok miért terjesztik azt, hogy óriási volt a botrány és kiborulás, mikor ennek a fele sem igaz.

A kirúgott gidalány és barátja most ügyvédhez fordult és kártérítést követelnek. Ha felajánlják nekik, azért persze elfogadják a peren kívüli megegyezést, ennek feltétele vsziont egy nyilvános bocsánatkérés.