George Michael most droggal bukott le a férfivécében

2008.09.21. 09:04
Az énekest ezúttal csak drogokkal kapcsolták le a nyilvános férfivécében, de sem a színhely, sem a cselekmény nem új tőle.

Őrizetbe vették George Michaelt egy londoni nyilvános vécében kábítószer-birtoklás miatt - jelentette be a brit rendőrség szombat éjjel. A sztár rendőrségi figyelmeztetést kapott, és néhány órával őrizetbe vétele után elengedték. A londoni rendőrség megerősítette, hogy őrizetbe vettek egy 45 éves férfit kábítószer-birtoklás gyanújával, még pénteken. Az énekest bevitték egy rendőrősre, ahol figyelmeztetést kapott A és C osztályú drogok birtoklásáért. Az A osztályba sorolt kábítószerek közé tartozik például a kokain - írja a Független Hírügynökség.

Nem ez az első eset, hogy az énekes a férfivécében bukik le - ez lett a kiindulópontja később sikertörténetnek bizonyult coming-outjának -, és az sem, hogy droggal kapcsolják le. 2006 októberében autója kormányára borulva találták a brit fővárosban. 2007-ben ezért két évre elvették a jogosítványát, miután beismerte, hogy drogok hatása alatt vezetett.

Michael a múlt hónapban fejezte be világkörüli turnéját, és közölte, hogy visszavonul a nagyszabású fellépésektől. Korábbi letartóztatásaira utalva rendőregyenruhában adta elő Outside című dalát a koncertkörúton.

A szám egyébként 1998-as őrizetbevételéről szól, amikor szintén egy nyilvános vécében fogta el egy civil ruhás rendőr. Michael ennek kapcsán döntött úgy, hogy végre felvállalja melegségét, azóta már azt is tudni lehet, hogy évek óta Kenny Goss nevű fitneszedző-műkereskedő pasijával él - bár ettől még néha elkapják közparkokban szexelve idegenekkel -, sőt össze is akarnak házasodni, és iszonyú boldog.

A 45 éves énekes korábban bejelentette, hogy decemberben egy karácsonyi dalt fog kiadni, és hamarosan megjelenik önéletrajza is.