A színésznő kalandos pasiügyei lezárásaként három éve férjhez ment egy sámánhoz, és úgy nyilatkozott, hogy többé nem nyilatkozik magánéletéről. Ettől függetlenül azonban most úgy tudni, hogy ennek a házasságnak is annyi.

Gregor Bernadett 2004-ben ment férjhez Somogyi Istvánhoz, akitől 2006-ban megszületett második fia, Álmos. A Blikk információi szerint azonban a házasságnak most vége. Mármint ezúttal tényleg.

Bár a színésznő tartja magát ahhoz a házassága idején tett fogadalmához, miszerint nem beszél magánéletéről, a Blikk több forrásból származó információkra hivatkozva úgy tudja, a házasság olyan mély válságba jutott, ami már nem helyrehozható. A lap szerint ez annak is betudható, hogy a színésznő többször is panaszkodott arra, nincs kellő piaci igény a sámán-szolgáltatásokra, ez pedig nem tett jót férje férfiúi önbecsülésének. Érdeklődésükre azonban a színésznő nem kívánt reagálni, férje pedig csak annyit mondott, hogy megállapodásuk szerint ő sem beszél magánéletükről.

Gregor Bernadettnek ez a harmadik házassága: először főiskolásként ment férjhez, abból a kapcsolatból született mára már tinédzserkorú fia, Bence. Másodszor Gát György volt a férje, ezután a Unisex zenekar egyik tagjával, Erdélyi Lászlóval volt hosszan tartó és zűrös kapcsolata, akit Geszti Péterre cserélt le, de ez a románc nem tartott sokáig.