Gregor Bernadett elégedett a testével

2007.04.26. 17:35
A színésznő hat év és egy gyerekszülés után ismét levetkőzött a Playboynak. A képekkel rendkívül elégedett, és örül, hogy csitrik után személyében végre érett nő szerepel a címlapon.

Hat év után ismét pucéran pózolt a Playboy-nak Gregor Bernadett, akinek mindössze kilenc hónapja született meg második gyereke, Álmos. A színésznőnek szülés után 15 kilót kellett leadnia, az eredmény a lap májusi számában látható.

Klikk!

Megküzdött a testéért

A színésznő a Velvetnek elárulta, hogy szülés után rendesen meg kellett küzdenie a kilókkal. „Amúgy is vigyázok az alakomra, de amikor felkértek a fotózásra, kőkemény tornába és fogyókúrába kezdtem. Hetekig csak gyümölcsöt fogyasztottam és csak nagyon ritkán csábultam el. Eközben az egyik Rubint Rékától kapott dévédére tornáztam legalább hetente háromszor. Ilyen vékony még sosem voltam.”

Bár a Blikk annyit megírt, hogy a színésznő több mint kétmillióért vetkőzött, Gregor a Velvetnek üzleti titokra hivatkozva nem akart beszélni a pontos összegről. Annyit azért elárult, hogy úgy tudja, csúcsgázsit kapott.

Kisfia is elégedett

A színésznő úgy véli, hogy 12 éves fiát, Bencét egyáltalán nem zavarja, hogy ő férfimagazinokban vetkőzik. Mint mondta, náluk otthon nincsenek tabuk, sőt a régebbi képeket is megmutatta Bencének. Gregor büszke a fotókra, és örül, hogy végre nem egy csitri, hanem egy érett nő szerepelhet a címlapon. „A mai világban már nem bűn levetkőzni. Elégedett vagyok a képekkel, és remélem másoknak is tetszeni fognak” - mondta a 35 éves Gregor, aki azt ígérte, ez az utolsó alkalom, hogy vetkőzött.