horoszkóp

Győzike egy örömlánnyal van együtt

mm
2007.08.22. 18:02
Győzike nagyobbik lánya apja házasságon kívüli kalandjairól mesélt, például egy hajdúszoboszlói kezelés során, valamint legújabb barátnőjéről, akiről kiderült, hogy örömlány. Győzike pedig arcát kezébe temetve, könnyezve tűrte az eseményeket.

Miközben Győzike a teljesen pink, Barbie szőnyegekkel és szekrényekkel díszített szobában formálisnak tűnő interjút adott a Blikk ellene folytatott lejárató hadjáratáról, az események szürreális irányba fordultak és hirtelen mindenféle csajozásokról, meg az új nő nem megszokott pénzkeresetéről ment a beszélgetés. Gáspár Evelyn magától szokatlan módon, bőbeszédűen teregette ki apja magánéletének részleteit.

Ildikó néni prostituált

Győzike arra kérdésre, hogy mikor hazudott utoljára, így reagált: „Hát mikor hazudtam utoljára? Hát például tegnap, tegnap este hazudtam utoljára édesanyámnak, mert édesanyáméknál lakom. És kérdezte édesanyám, hogy: „Fiam, hova mégy?”, mondom, megyek a családhoz. És nem oda mentem érted, eltűntem, azt’ reggel értem haza”. Azt nem tudtuk meg, hogy pontosan kivel töltötte az estét a showman, de természetesen a szó az új barátnőre terelődött, akivel a nagyobbik lány nem teljesen elégedett:

Győzike: - Ildikó. Mért, nem szereted Ildikót?
Evelyn: - Nem.
Győzike: - Mért mi bajod van Ildikóval?
Evelyn: - Büdös kurva.
Győzike: - Evelyn még egyszer meghallom ezt a szádon, hogy Ildikó nénit leprostiztad...
Evelyn: - Hát, ha egyszer az. Ő nem tehet róla.
Győzike: - Nem tudok mit mondani. Hát Ildikó néninek is meg kell valahol élnie.

Emellett Evelyn azt sem vette jónéven, hogy amikor Ildikóval mentek fagyizni a múltkoriban, akkor csak egy gombócra volt pénze az új hölgynek, amikor Evelyn akár százat is tudott volna venni magának. Evelyn beavatott minket az új pár munkakapcsolatába is. Elmondta, hogy Ildikó Győzike háttértáncosa, mostanában vele járnak haknizni. A nagyobbik Gáspár lány azt mondja, ez azért van, mert Ildikó olcsóbb, de megtudtuk még azt is, hogy a Győzike által felvázolt barter üzletet a lány úgy értelmezi, hogy Ildikó „szexet ad kölcsönbe”.

Csajügyek Bea mellett

Mikor Evelyn már rendesen bemelegedett a sztorizgatásba, kihúzott apjából egy történetet, ami még akkor történt, amikor Gáspár Győző és Bea nem voltak válófélben. „Hajdúszoboszlóra jártam a derekammal kezelésre, és mást is kikezeltek” – meséli Győző, de erről a kalandjáról a sejtelmes mosolyon kívül mást nem tudunk meg. Az ismeretlen hajdúszoboszlói hölgyön kívül megtudjuk még Piri nevét, aki nagyjából egy éve töltött némi időt Gáspár Győzővel, de most egy hajón dolgozik, valamint egy Angi nevű hölgyismerősről is beszámolt Evelyn, aki a show-ban is szerepelt. Győzike kétségbeesetten próbálja menteni a helyzetet, és felkiált: „Tényleg lebuktatták Győzikét valljuk be, de nem a Blikk, hanem a kislánya”. „Na, mi megyünk most, Evelynt megsütötte a Nap, napszúrást kapott” – vetett véget Győzike a lánya kitálalásának. Annyit azért még megtudhatunk, hogy Győzike szívesen elmenne Kelemen Annával.