Gáspár Győzőnek a Blikk múltkori címlapja után elege lett. Az eredeti képekkel bizonyította, hogy Beával nem közösen jelentek meg egy hétvégi esküvőn, hanem a képet összemontírozták. Állítását egy videóval is alátámasztotta, de az is kiderült, hogy néha azért ő is szokott füllenteni. A Blikk nem reagál.

Győzike meg van róla győződve, hogy a Blikk az utóbbi időben nagyon erősen rászállt, aminek a fel nem csinált lányos sztori csak egy része volt. A legújabb eset szerint a showman azt állítja, hogy a Blikk egy montírozott képet használt fel arra, hogy bizonyítsa, ő és felesége, Bea mégis együtt vannak.

Az ominózus címlap
A szerdai Blikk címlapján az itt látható képre borult ki Gáspár Győző, ami viszont a legjobban felháborította, az a hazugságot állító képaláírás: "Íme a legfrissebb fotó Győzikéékről. Láthatóan boldogok: de akkor miért híresztelik, hogy válnak?" A felháborodás oka pedig az, hogy Győzike öt képet adott a Blikknek a lagziról, amin szerepeltek, de egyiken sem együtt Beával, az állítást alátámasztó kép tehát egy montázs eredménye.

A showman eljuttatott a szerkesztőségünkbe egy hanganyagot, amit akkor rögzített, amikor az említett napilap egyik munkatársával beszélt a képek megmásításáról, illetve a lagziról beküldött képekről. A felvett telefonbeszélgetésben elhangzik, hogy a lap nem kapott olyan képet Győzikéről, amin a feleségével együtt lennének láthatóak. Ezért Gáspár Győző peres útra tereli a dolgot: "Ezért is bepereltem őket a mai nap, már intézik az ügyvédek", de nem elégszik meg ennyivel: "Én most mondom azt, és én vállalom, hogy innentől kezdve kevés az ügyvéd, verőlegényekkel megyünk".

Bár szerkesztőségünk minden követ megmozgatott, a lap nem válaszolt kérdéseinkre, így a showman állításaira sem.

Tisztázni akarja magát

Miután elmesélte a montírozós esetet, Győző kifejtette, hogy elege van már az őt ért atrocitásokból, hogy a sok botrány miatt, amik köré szerveződnek, kevesebb munkája van. „És lejáratták a nevemet. Ilyet, hogy a partnerek sorban mondják vissza a fellépést, sorban mondanak vissza mindent, én ebből nem kérek” – kezdte Gáspár Győző a beszélgetést. „Én nem vagyok egy botrányhős, és nem rukkolok elő. Én tisztázni szeretném magam. Én a Gáspár nevet szeretném megvédeni” – tiltakozott a vele kapcsolatos kamusztorik ellen. „Mi jöhet még ezután? Mert most már voltam prostituálttal, megöltem a kutyámat, kiröhögtettem magam a Kékszalagon. Egyszerűen, egyszerűen, komolyan mondom, én csak a munkámat végzem” – folytatta. „Győző nem akar szerepelni, ilyen fasságokkal nem akar a címlapon lenni” – vonta le végül a konklúziót.

Győzi az eredeti képen apjával

A családot bánja

Az egész dologban az idegesíti a legjobban, hogy a túlzott médiaszereplésre ráment a családja: „Egy dolgot sajnálok, hogy tönkretették a családunk”. A hosszútávú következményekkel is tisztában van: „Ez nem nekem, a kislányomnak lesz majd a későbbiekben ciki”. Ördögi kör, hogy az esélyt a széthullóban lévő család újra összeillesztésére a Győzike-show folytatásában látja: „Bárcsak le tudnánk szerződni, aztán egy család lennénk. Bárcsak Evelynkének is normális családja lenne”.

Szokott azért füllenteni

Bea asszony pedig Virággal szerepel

„Én azért tudok ilyen nézettséget csinálni Magyarországon, mert mi mind a négyen önmagunkat adtuk” – magyarázta szakmai sikereit az interjú nagy részében a vele kapcsolatos hazugságokról nyilatkozó Győző. Aztán bevallotta, hogy ő sem teljesen ártatlan, vele is elő szokott fordulni, hogy füllent: „Én akkor hazudok, amikor kell, és vállalom, hogy igen, hazudtam”. Enyhe túlzások a műsorba is bekerültek, annak ellenére, hogy a szereplők önmagukat adták: „Mikor a műsor ment, azért ott a műsorban megjátszottuk magunkat egy picit, voltak olyan dolgok, amiket nem”. Győző nem csak ilyenkor szokott nagyot mondani, de szereti, ha a dolgok a családban maradnak: „Én nem vagyok hazudós, ha meg hazudok, a családnak hazudok, meg a barátoknak”. Buksi nevű kutyája végülis családtag volt, ezek szerint az ő tavalyi haláláról való sorozatos hazudozás is belefért.

Hova tovább?

Gáspár Győző csak egyet nem tud: hogy az ő állandó lejáratását meddig lehet még folytatni. Ennek meghatározásában az önök segítségét kéri: „Azt kérdezem én a kedves olvasóktól, akik mindig írnak dolgokat, hogy meddig lehet ebben elmenni?” A tippeket ide várjuk.