A bírói végzés szerint David Hasselhoffnak havi 4 millió forintnyi összeget kell fizetnie exfelesége és gyerekei eltartására. A volt asszonytól egyébként érdemes tanulni, mert a közös vagyonon felül még a színész nyugdíjából is részesedik.

David Hasselhoff elfogadta az ítéletet, miszerint közel 4 millió forintnak megfelelő összeget kell fizetnie havonta exfelesége és gyermekei támogatására - írja az NBC internetes portálja. A csütörtökön kiadott bírósági iratokban az áll, hogy a válási megállapodás szerint a Baywatch sorozat egykori sztárjának havi 21000 dollárt (3,34 millió forint) kell fizetnie exneje, Pamela Bach eltartására és másik 4 ezer dollárt (640 ezer fotint) két lánya, Taylor (17) és Hayley (15) után.

Hasselhoff és Bach nem csak a gyermekfelügyeltet osztják meg egymás között, de a San Fernando-i otthonuk - és annak vélhetően nem túl ízléses berendezése -, a családi gépkocsipark és a közös bankszámlák elosztásáról is megegyeztek, sőt a régebben komoly alkoholproblémákkal küzdő sztár színi pályája és rendezései után járó nyugdíjának egy része is megilleti Bachot. Válásukat 2006-ban mondták ki több, mint 16 év házasság után, de a Hoff csak pár hónapja vitte el villájukból a