Feljelentőnk a 86-os buszon látta a mellműtött Bíró Andreát, hétfő délután 1 óra körül: friss mellein kívül egy férfi kísérte a celebszakács gyermekének anyját.

„Körülbelül negyedórája láttam szakács Lázár szeretőjét a 86-os buszon, egy hozzá nagyon hasonlító fiúval, (ugyanolyan frizura és arc) gondolom az öccse (a fiú mindemellett rendkívül hasonlított Steiner Kristófra is). A csaj jobban néz ki mint a tévében, (mondjuk iszonyú arcpirosító volt rajta) és részben ezért, részben pedig mert megdöbbentően fiatal, nehéz felismerni. Amikor rájött, hogy én felismertem, zavarba is jött” – írja FF. Mi még annyit tennénk hozzá, hogy a férfi kísérő nem feltétlenül az öccse Bírónak, simán lehet új pasija is, Pasku Dávid.

Egyébként egyre erősödik feltételezésünk, miszerint a celebek és a BKV között valami misztikus kapcsolat van kialakulóban, ugyanis egyre több tömegközlekedéses feljelentőt kapunk: Alekosz Olgája villamosozott, Veronika barnán, miniben várt a buszra, VV Gombi borotvált lábbal bámulta a trolit és még Torgyán József is buszra szállt.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!