A facér Dukai Reginát csak mérsékelten ostromolják a pasik

dr
2009.05.03. 11:10
A modell a legfontosabbnak az énekelést tartja. Nagy álma, hogy egy Disney film betétdalát felénekelhesse. Korábban már lett volna rá lehetősége, de akkor pont nem ért rá. Dukairól azt is megtudtuk, hogy sok eseményre jár háziasszonykodni, és arra sem mond nemet, ha csak azért hívják valahova, hogy a vendégek vele fotózkodhassanak.

Dukai Reginát ismét jelölték a VIVA Comet egyik díjára, konkrétan a Legjobb női előadóéra, de nem először tették, két éve azonban nem volt szerencséje. „Nagyon örültem neki, hogy megint bekerültem ebbe a csapatba” – kezdte PR-szagúan a beszélgetést a modell. „Nem azért énekelek, hogy minél több klipem legyen, hogy minél többet szerepeljek, hanem, mert szeretek. Ha szomorú vagyok, ha boldog, ezzel tudom kifejezni magam. Leginkább stúdióban és otthon teszem ezt. Az, hogy idén lett egy klipem is, csak hab a tortán.”

Az énekes-modell-tervező azt is elmondta, a kocsiban vagy zenét hallgat, vagy ő dalolászik, de mielőtt beleégtünk volna ennek a boncolgatásába, egy kommersz kérdéssel igyekeztünk szórakoztatóbb információkhoz jutni. Mindenki döntse el, mekkora a hírértéke annak, hogy Dukai elmondta, a zenének, illetve az éneklésnek szán vezérfonalat a karrierjében, mert ebben tudja leginkább kifejezni magát. „A zene jelenti nekem a megnyugvást. Nem kell hozzá színpad. Az az álmom, hogy Disney mesefilmek betétdalát énekeljem. Egy stúdióban megcsinálom, és örök emlék marad” – tette hozzá.

Szabad egy közös képet?

Bár azzal nem dicsekedhetünk, hogy bővelkedünk a klasszikus és modern zenei ismeretekben, mégis amatőrként azt feltételezzük, hogy egy musicalszerű dalt felénekelni nem minden zenész képes. Dukai ezt cáfolta, sőt hozzátette, ez az álma nem egy lehetetlen küldetés, hiszen egyszer majdnem megvalósult, csak akkor nem ért rá. A most éppen zenei körökben sokat emlegetett modellnek amúgy rengeteg fellépése van, nemcsak zenészként, hanem háziasszonyként is. „Sokat járok vidékre rendezvényekre, akár háziasszonyként, akár énekesnőként. Egy dalon is dolgozom Papa Joe-val, ami teljesen más hangvételű és más stílusú lesz, mint amit eddig megszoktak tőlem. Hamvai P.G.-vel most lett kész a közös dalunk. Tegnap volt egy újabb megkeresés egy újabb előadóval, amit valószínűleg nagyon szívesen el fogok vállalni, de erről még nem tudok beszélni.”

Dukait monológja után inkább azzal nyaggattuk, bocsátkozzon részletekbe, azaz árulja el, milyen rendezvények háziasszonya ő. „Szépségversenyekre vagy Zepter konferenciákra járok. Az utóbbinál énekelni és háziasszonykodni is szoktam, és van úgy, hogy különböző rendezvényekre csak azért hívnak meg, hogy a vendégek tudjanak fotózkodni velem.” Állítása szerint nagyon szereti a készíts közös képet velem című programot, mert eddig nem volt negatív tapasztalata. És ki ne hagyjuk az ilyenkor mindig felbukkanó örök slágert: „azért jó ez, mert sokféle emberrel lehet találkozni.”

Az énekesnőnek a szakítása óta nincs párja, nem az a típus, aki a borút ilyen derűvel dobná fel. A férfiak pedig nem zaklatják ajánlatokkal, vacsorameghívásokkal, valószínűleg várják a megfelelő pillanatot. „Sok levelet kaptam a rajongóimtól, volt olyan fiú, aki azt írta, ő sose dobna ki. Vannak aranyos levelek, de nincs ilyen őrült letámadás, nincs olyan, aki nagyon ostromolna.”