Labancz Lilla színésznő az FHM 100 Bombázójának legszexisebbje lett a magazin olvasóinak körében meghirdetett szavazáson. Megismertük tehát őt közelebbről. Kiderült, vallásos lett, mert viccesnek tartotta, hogy a barátnője templomba jár, kiderült, az ajkában nincsen kollagén, és hogy Danny Blue szerelme nem az önbizalmát növelte, csak a jókedvét. És már hiányozni is tudnak egymásnak.

Az elmúlt hónapokban rengeteget foglalkozott veled a bulvársajtó, az Álom.net című film bemutatója előtt is cikkeztek rólad, és azóta is jó néhányszor.  Nem tartasz attól, hogy amilyen hirtelen felfelé ívelt a népszerűséged, olyan ütemben fog alább zuhanni?

Nem. Mindig elgondolkodom ezen, minek köszönhetem, hogy ennyi, számomra pozitív dolog történik velem. Nem tudom, ezt vallásosságnak lehet-e mondani, de remélem, Isten nem vesz el ebből. Azzal nyugtatm magam, hogy húsz évig nem történt semmi különleges velem, csak dolgoztam meg tanultam. Remélem, most húsz évig az ellenkezője fog történni.

Milyen vallású vagy?

Katolikus. Gyakorlom is, de azt azért nem mondanám, hogy nap, mint nap. Megfordulok templomban is. Van egy barátnőm, aki nagyon vallásos, vele kint ismerkedtem meg Londonban, amikor ott tanultam. Viccesnek tartottam, hogy minden vasárnap ott ül a templomban, minden este imát kell olvasnia. Aztán nagyon jó kapcsolatba kerültünk, és egyszer elcipelt magával. Azóta, ha valami bajom van, mindig felhívom, és mondom neki, kérlek ebben és ebben segíts imádkozni. Nem, imádkozz te! – válaszolja olyankor. Erre mondom neki: jó, de rád jobban hallgat Isten. Olyankor minden este imádkozom. Ő egy kicsit így belém nevelte, hogy muszáj, muszáj. Tehát vallásos vagyok, bérmálkoztam is.

És mikor gyóntál utoljára?

Nem gondoltam volna, hogy erre a témára rákattanunk, de kábé elsőáldozó koromban gyóntam utoljára. Azt, hogy az mikor volt, ne kérdezzétek. Régen.

Amikor az FHM címlaplánya lettél - tudjuk, nem most először – a barátnőd nem intett óva ettől?

Nem.

Mit gondolsz, miért kerültél be a 2009-es száz bombázójának körébe?

Ez köszönhető az Álom.netnek, köszönhető annak, hogy ennyit foglalkozik velem a sajtó. Nyilván sok ember megismerte a nevem és engem. Jöttek negatív dolgok is, de úgy gondolom, most ez a hatvanezer kattintás, amit az a bizonyos Indexes cikk kapott, ahol nagybetűvel ott volt: ronda vagyok, most megcáfolta ezt.

Azt írtuk volna, hogy ronda vagy?

Picit az volt a cikknek a sugallata. Oroszlán Szonjához hasonlítottak, leírták, ő milyen szép, és azt, hogy én meg az ellenkezője vagyok.

A párhuzamot Oroszlán Szonjához nem az Index találta ki, hanem a rólad írt sajtóközleményekben kezdték terjeszteni, de már vége annak a kampánynak.

Azt írták, nekem mű a mellem, Szonjának igazi, a szám is mű – ami egyébként nem az, Oroszlán Szonjának meg igazi. De erről nem akarok többet beszélni. Semmi rossz érzés nincs bennem ebből adódóan. Lehet, ennek is köszönhetem az első helyet.

Tehát úgy gondolod, ezt a versenyt az nyeri, akinek a neve sokat pörög a médiában?

Befolyásoló tényező az, hogy az ember kiről kap hírt. Mit kap vizuálisan, milyen impulzusok érik. Ha egy arc nagyon foglalkoztatott, az beivódik az emberek agyába. Eldöntik, szép - nem szép, szeretjük - nem szeretjük. Nem mondom, hogy csak ennek köszönhető, inkább azt állítom, hogy ebben az évben megugrott az ismertségi indexem, ezáltal több ember megismerte az arcomat. Nem véletlenül van az, hogy nem egy tök ismeretlen lány nyeri meg a szavazást.

Melyik testrészeddel vagy a leginkább elégedett?

A lábamat, meg a derekamat szeretem. Bármennyit eszem, nem hízom rá, és a csípőm is ugyanilyen.

Danny Blue, a barátod mennyire dobta meg az önbizalmadat?

Nem dobta meg, miért is dobta volna meg. A kedvemet viszont feldobta. Ha szeret valaki, az a lelkemre hat. Nem magabiztos leszek, hanem jókedvű. Ha egy nőnél belül minden rendben van, azt kívülről is sugározza.

Szerelmes vagy?

Egy három hetes kapcsolatnál ezt félek kijelenteni, de jól halad a dolog. Azon az úton haladunk, hogy nagyon jól érezzük magunkat egymással, és már hiányozni is tudunk egymásnak.

Számodra mit jelent a szépség?

A kisugárzás nagyon fontos dolog. Amit beszéltünk, ha minden rendben van belül, akkor kívülre is jut. A szépség viszont tág fogalom. Mindenkinek más. Van, akinek az olasz típusok jönnek be, van, akiknek a svéd típusok.

Mi a kisugárzás?

Magabiztosság, jókedv, amikor pozitívumokat sugározol az embereknek.

Mitől lesz magabiztos valaki?

El kell határozni, mert nem attól magabiztos egy nő, hogy tökéletes az alkata. Több barátnőm van, aki 60-70-80-90 kiló - de sorolhatnám a végletekig -, és nagyon jól érzi magát a bőrében, szereti a testét. Az a magabiztos, aki elfogadja magát olyannak, amilyen.

Mi az, amit nem lehet legóból felépíteni?

Ezt a kérdést nem nagyon értem. De, mondjuk, engem nem lehet.