Miss Earth Hungary állatmenhelyet és kozmetikai szalont szeretne

2009.05.26. 07:27 Módosítva: 2009.05.26. 07:31
Kocsis Korinna szeretne megtanulni jól angolul, hiszen most majd sokat kell használnia a nyelvet. A föld sorsáért egyelőre látszólag kevésbé izgul, mint azért hogy tudjon társalogni a versenyen a többi jelölttel. És még úsznia is meg kell tanulnia.

Kocsis Korinna Polgár Krisztinától vette át a Miss Earth Hungary koronáját az RTL Klub Királynő című műsorában, és bár a pókerezés különösebben nem érdekli, azért szívesen sportol, mondjuk konditeremben vagy a szabadban haverokkal.


A tizennyolc éves lány tervei szerint csak az első hétbe szeretett volna bekerülni, így egyáltalán nem bánkódik, hogy nem jutott neki magasabb hely a dobogón, és be kellett érnie a képzeletbeli bronzéremmel, valamint a közönségdíjjal, amire persze külön büszke. “Számomra külön öröm a közönségdíj. Iszonyú boldog vagyok, hogy ilyen sokan szavaztak rám, meg a bizalomnak, amit kaptam tőlük" - mondja. - "Tegnap itt aludtam egy hotelben, mert reggel menni kellett a Reggelibe, de most, két hét után végre megyek haza Jákfára. Elég fáradt vagyok, bár tegnap az afterpartin vigyáztam, és szolidra vettem a figurát.”

Kozmetika, állatok

Kocsis idén érettségizik, Sopronban tanul, így hozzászokott az ingázáshoz, de különösebben nem bánja. A lány mellesleg kozmetikusnak készül, álma egy saját szalon létrehozása. “Elsősorban a sminkelés és a kozmetikai tetoválások érdekelnek. Bárhogy is alakulnak most a dolgok, ezt a sulit mindenképp el szeretném végezni.”

Ezen kívül a barna lánynak még nem sok képe van arról, mi is vár rá a következőkben, azaz pontosan mivel jár Miss Earth Hungary-nak lenni. “Igazából még nem mondtak semmit sem, majd jobban fel leszek világosítva. Annyit tudok, hogy lesz egy verseny október közepén, azon kell majd helyt álljak."

Kocsis mindenesetre Miss Earth-ként az állatok sorsát venné górcső alá, a kozmetikai szalon mellett másik nagy álma egy kutyamenhely létrehozása. A közelebbi jövőben azonban ráfekszik az úszásra, hiszen azt még nem tud, de ami még ennél is fontosabb, hogy profi szinten megtanuljon angolul. “Végül is járni fogom a világot, nem lenne jó, ha nem tudnék sehol sem megszólalni, és bár most fogok középfokúzni, muszáj még profibbnak lenni.”

2009 Miss Earth-e igen fiatalon lett szépségverseny-győztes, hiszen voltak nála tíz évvel idősebb indulók is. Rutinjáról, miszerint hároméves kora óta jár szépségversenyekre, kiderült, hogy valójában az első után több mint tíz éve eltelt. “Tizenöt évesen indultam el a második versenyen. Tavaly a Miss Hungary-n második lettem, a Vas Megye Szépét megnyertem, de ezek előtt nemigen volt semmi.”