Az RTL Klub A Királynő című műsorában megválasztották az idei Miss Universe Hungary, a Miss World Hungary és a Miss Earth Hungary verseny győzteseit. Percről percre közvetítettük hazánk legszebb lányának kiválasztását.

23:20

Serdült Orsolya szeme könnyes, de nem hisszük, hogy a szélgéppel lenne a baj. Talán Prince The Most Beautiful Girl In The World című dala okozza.

23:19

Végül a legtöbbet érő korona nyertese, az ország legszebb lánya, azaz Miss World Hungary Serdült Orsolya lett. Freire Szilvia átadta a koronát, nem volt verekedés.

23:18

Miss Universe Hungary Budai Zsuzsa lett, vajon Dammak Jázmin a koronával együtt átadta a meghívót a Szombat Esti Lázba is?

23:17

A Miss Earth Hungary 2009 Kocsis Korinna lett, Polgár Krisztina szomorúan és sóhajtozva vált meg tiarájától.

23:16

Íme a tavalyi győztesek: Freire Szilvia, Miss World Hungary, Dammak Jázmin, Miss Universe Hungary, Polgár Krisztina, Miss Earth Hungary.

23:13

A tavalyi közönségdíjasa, Gégény Niki átadja a díjat az idei nyertesnek, Kocsis Korinnának. Ez még messze van a foteltől.

23:10

Dráma, lezárult a közönségszavazás. Előkerült a Királynő, azaz Miss World Hungary fotelja, illetve trónja, melynek két karfáján helyet foglalhat a két udvarhölgye, vagyis Miss Universe és Miss Earth Hungary.

23:08

Hajós András Szépség és a Szörnyeteg átdolgozást ad elő. "Te is csúnya vagy, vállald önmagad, hazudozni kár, ha átvered önmagad, végleg szörny maradsz" – foglalja össze a lényeget a refrén.

23:07

A kiesettek a leghangosabban Serdült Orsolya nevét kiabálták, miután Ördög Nóra azt a kérdést tette fel, kinek adnák a koronát. Legalábbis mi így hallottuk.

23:04

Kálássy Leila kérdése: Mi a legőrültebb dolog, amit valaha tettél?

Eminens diák volt, így élete legőrültebb tette az volt, hogy 72 óra ébrenlét után elindult Budapestről Békés megyébe, de elaludt a vonaton, és Záhonyban ébredt fel. Ezután megpróbált hazakeveredni, de nehéz volt, mert senki sem vette fel. Szegény lány.

23:02

Ágoston Dóra kérdése: Mi a legnagyobb félelmed?

Egy fiatal lány legnagyobb félelme az, hogy megöregszik. Ágoston Dóra is fél ettől és az elhízástól. Aggódhatna a világbéke sorsa miatt is.

23:01

Budai Zsuzsa kérdése: Mi volt a legértékesebb dolog, amit elvesztettél?

Műugró volt, de az iskola miatt nem tudta folytatni. Sajnáljuk mi is.

22:59

Serdült Orsolya kérdése: Ha lenne lehetőséged, hogy bárkivel eltölts egy órát, ki lenne az?

Nagyszüleivel beszélne, akik valószínűleg – az ismerősök állítása szerint – biztosan büszkék lennének rá. Einstein és a többiek maradnak, ahol vannak.

22:58

Halász Beatrix kérdése: Melyik emlékedtől nem válnál meg soha?

Több ilyen emléke van, a gyermekkorában elvesztett édesapja emlékétől nem válna meg.

22:56

Kocsis Korinna kérdése: Ha te magad választanád meg, miben legyél tehetséges, mi lenne az?

"Nem tudok úszni, kicsit lusta vagyok, és csupa ilyen tulajdonság" – válaszolt. Próbáltuk kihámozni a lényeget, nem ment.

22:54

Winke Adrienn kérdése: Ha tükörbe nézel szépnek látod magad?
A szépség szubjektív dolog, régen nem tartotta magát szépnek, de ha ideáig eljutott, akkor biztos szép.

22:53

A mindent eldöntő kérdések következnek.

22:48 - 22:52

A hét lány, aki a 12 tagú zsűri pontszámai alapján folytathatja a versenyt: Az első továbbjutó Winke Adrienn, szintén versenyben marad Kocsis Korinna, tovább küzdhet a koronáért Halász Beatrix, verbális képességeit is megcsillanthatja a versenyben Serdült Orsolya, az ország hét legszebb lánya között ott van Budai Zsuzsa, egy lépéssel közelebb kerül a trónhoz Ágoston Dóra, és végül, de nem utolsósorban dr. Kávássy Leila.

Bizony, eddig húzták a hét név felsorolását.

22:37

A jelöltek fura csuklómozdulatokkal integetnek, egyelőre búcsúznak. Reklámszünet.

22:24

Estélyi ruhás felvonulás, pedig Hajós András állítja, a férfiakat ez nem érdekli. Igaz, Ördög Nóra szerint Náray Tamás megpróbált a kedvükre tenni az átlátszó ruhákkal.

22:18

Hajós András spontán pillanataiban fehér sálakba gabalyodik, a természetes ökoszépségért szeretne küzdeni, és az a vágya, hogy mindenki olyan szépnek érezze magát, mint ő. A műsorvezető saját kisfilmet kapott.

22:15

Serdült Orsolya, aki tavaly is jelen volt a versenyen, nem tudott megtanulni angolul, ezért inkább megtanult kínaiul. Krupa Judit pedig az anyukájától kapta a nevét, akit szintén Juditnak hívnak.

22:11

Katy Perry I Kissed a Girl száma, Anti Fitness Club és pomponos lányok, kis képzavar.

22:09

Az edzés benne volt a programban, ezért nem volt nehéz őket rávenni – árulta el titkát Katus Attila.

21:59

A mai fiúk tudnak udvarolni: Helló cica, van gazdád?

21:42

Reklámszünet. A közönségből többen kiabálják a félvér lány becenevét, tudtuk meg a stúdió közönségének álláspontját helyszíni tudósítónktól.

21:31

Nem jutott mindenkinek szuperhős köpeny, néhányan karkötőre erősített szélfogót nyertek Náray Tamás divattervezőtől.

21:30

Egyből a mély vízbe: bikinis bemutató, szuperhős köpennyel.

21:28

"Álmodozó és tudatos lánynak tartom magam. Tudom, mit szeretnék csinálni, csak a konkrét tervem nincs még meg" – mondta Horváth Tina bemutatkozófilmjében.

21:24

A Királynő versenyzői egy budapesti szállodában készültek fel, bezzeg a Velvet Arca jelöltek Balatonszemesen töltötték el hasznosan az időt. Míg a Királynő aspiránsok táncoltak és járni tanultak, a Velvet Arca versenyzők elsajátították a hirtelen összekészülést egy partira.

21:16

A Made in Hungária című filmmel ismertté vált Szabó Kimmel Tamás a színpadon. Duffy dalt énekel, pedig jampiként jobban muzsikált.

21:12

"Az elején izgultam, de aztán elmúlt" – értékelte velősen a nyitány lényegét Ágoston Dóra versenyző.

21:10

Dobó Kata szerint a szépség szörnyeteg is tud lenni. De a Királynőséghez mindenesetre több kell, hiszen a szépség múlandó. Vagyis a szörnyeteg marad a végére.

21:03

Pantl Péter zsűritag és Klinsky Gábor fotós a terem két végéből egymást szórakoztatják ülve a Ponyvaregényből ismert táncmozdulatokkal az egyik rövid szünetben.

21:02

Dobó Kata hajához képest az Oroszlánkirály bármelyik szereplőjének sörénye porcica, állapította meg velősen a Velvet helyszíni tudósítója.

21:00

Kezdődik!

20:31

Amíg Magdi Anyus zabigyereke miatt aggódik, emlékezzünk meg a Miss Kaliforniával ellentétben meztelen fotói – félaktjai – miatt kizárt Papp Zsófiáról, aki ma nem lehet velünk. Ha Donald Trump igazat ad a perelő versenyzőnek, vajon újra megrendezik A Királynőt?

20:18

Az RTL Klub első számú műsorvezetője, Ördög Nóra társa ezúttal Hajós András, aki királynak érzi magát, de egyébként nagyon izgul. Mi is.

20:15

Az előkészületek zajlanak, több tonna púder, több tucat hajlakk fogyott. 21 órakor kezdődik az RTL Klub műsora, A Királynő 2009, melyből megtudhatjuk, idén ki lesz a három legszebb lány a gáton.