Keleti Andrea a féltestvérét, Keleti Györgyit is beperelheti személyiségi jogainak megsértése miatt. A táncosnő ügyvédje szerint az egyik bulvárlapban cikkében leírt valótlan állítások sértik Keleti Andrea jó hírét, akiről azt állítják, dulakodott Keleti Györgyivel. Közben – hogy még csavarosabb legyen a történet – nem is Keleti Györgyi és nővére dulakodtak, hanem Keleti Andrea és Keleti Katalin, a volt honvédelmi miniszter második házasságból született legkisebb lánya. Bár Keleti Györgyi és édestestvére a történtek óta nem tartják a kapcsolatot féltestvérükkel, most, a cikk kapcsán kerekedett balhé után már szervezik a nagy családi kupaktanácsot.

Három évvel ezelőtti családi viszályt hozott főcímoldalon a Bors, amely állítja, Keleti Györgyi és Keleti Andrea összeverekedtek egy családi perpatvar alkalmával. A volt honvédelmi miniszter egykor vetkőzős lánya állítja, neki nem volt köze az egyébként csak dulakodásnak minősülő verekedéshez. „Azért hívott apu minket hozzájuk, hogy üljünk le, és beszéljük meg a problémát, ami az akkor megjelent újságcikkek miatt robbant ki a családban. Persze mindenki védte az igazát, majd egy apró dulakodás történt a húgom [Keleti Katalin – a szerk.] és Andi között. A húgom ekkor kitiltotta Andit a házból, nem is tartjuk azóta a kapcsolatot" – mondta a Velvetnek Keleti Györgyi, aki arra már nem emlékszik pontosan, mik jelentek meg róla, húgáról vagy édesanyjáról. "Nem tudom, miket mondott már, de nem is szeretném ezt feszegetni, az a cél, hogy rendeződjön a viszony" - jegyezte meg.

Nem voltak jóban, de békülnek

A volt modell azt is hozzátette, féltestvérének, Keleti Andreának mai napig megvan a lehetősége a bocsánatkérésre a vádló hangú cikkek miatt, de a kétgyermekes táncosnő nem élt vele. Keleti Györgyitől azt is megtudtuk, nagyon kellemetlenül érinti a családon belüli feszültség, ami elsősorban azért alakult ki, mert a táncosnő nyilvánosan megsértette Keleti Györgyi édesanyját. „Elhiszem, hogy rossz elvált szülők gyerekének lenni, főleg úgy, hogy Andi is nagyon ragaszkodik apuhoz, akárcsak én és a húgom. Nem tudom, meddig lehet tartani ezt az állapotot, mert ez így senkinek sem jó, hiszen valahol mégiscsak testvérek vagyunk" – jegyezte meg a Keleti-klán középső leszármazottja, aki nem tagadja, sohasem volt igazán jó viszonya édesapja első házasságából született nővérével.

Keleti Andrea szerint jó hírneve sérült

A csütörtökön megjelent cikkek miatt azonban rendeződni látszik a családi viszály – mondta az exmodell, aki hozzátette, már most hétvégére megszervezték a családi kupaktanácsot, hogy végre elsimítsák az évekkel ezelőtti problémát. Na meg a mostanit is, Keleti Andrea ugyanis hadakozik. A táncosnő ügyvédje, Hegedűs László a Velvetnek elmondta, a Bors cikkében megjelent valótlan állítások miatt helyreigazítási kérelemmel fordulnak a laphoz, míg a jó hírnév megsértése miatt személyiségi jogi eljárást indítanak a jövő héten.

„Tűrhetetlennek tartom azt, hogy büntetlenül megsérthetik valakinek a jó hírnevét. Ezért a jog összes lehetőségét felhasználom arra, hogy ennek az áldatlan állapotnak véget vessünk" – mondta lapunknak Hegedűs, aki nem zárja ki, hogy Keleti Györgyit mint nyilatkozót is felelősségre vonják a jó hírnév megsértése miatt. Lapunk az ügyben érintett Keleti Katalint és Keleti Andreát is megkereste, de a felek nem kívánták kommentálni az eseményeket.