A legszexisebb szinglinek megválasztott énekesnő menedzserét tartja az igazinak, de úgy vélekedik, a rossz dolgokból is lehet építkezni. A Nox énekesnője elmondta, nem tervezi, hogy valaha is fogszabályzót tettet be magának, és azt is elmesélte, hogy hamarosan Ausztráliába utazik pihenni, novemberben megjelenik a Most! című lemezük, és decemberben koncertekkel tér vissza. Péter Szabó Szilviát a Velvet olvasói kérdezték.

Péter Szabó Szilvia a Velvet szerkesztőségének vendége volt köszönhetően a Hallmark Channel televíziós csatornának. A Nox énekesnője olvasói kérdésekre elmesélte, három hónappal ezelőtti szakításakor az igaz szerelmét vesztette el, nem tervezi, hogy fogszabályzót tettet fel. Valamint elmondta, Ausztráliába készül, hogy kicsit pihenjen és feltöltődjön.

A legszexisebb szinglinek megválasztott Péter Szabó Szilvia pénteken a Velvet szerkesztőségéből egy órán keresztül válaszolt a rajongók által feltett kérdésekre. Az olvasók, akik természetesen az egekig dicsérték az énekesnőt, számos szakmai és magánéleti jellegű kérdést tettek fel. Nekik köszönhetően megtudtuk, a Nox énekesnőjét nem zavarja a kicsit szabálytalan szemfoga, és nem tervezi, hogy megcsináltatja. „Fogszabályzáson már gondolkodtam, de rájöttem, hogy ez is én vagyok, hozzám tartozik, szerintem így jó, ahogy van” – jelentette ki Péter Szabó Szilvia, akinek betegsége miatt egyébként egy nappal csúszott az online interjú.

Kiderült az is, Péter Szabó Szilvia nem tartja bunkóságnak, ha letegezik, mivel így nem érzi, hogy öregszik és telik az idő. De megtudhattuk, hogy egy időre Ausztráliába utazik, hogy fejlessze nyelvtudását, és hogy kipihenje magát. Az azonban nem valószínű, hogy sokáig utazgat majd, mivel elképzelhetetlennek tartja, hogy a zene helyett mással foglalkozzon. Ráadásul nemrég fejezte be a Nox új albumának munkálatait, és decemberben ismét koncertezni fog az együttessel. „A szövegírónk és a zeneszerzőnk is változatlan. Tegnap mind a ketten azt mondták, szerintük ez a mostani, novemberben megjelenő album lett a legkiforrottabb Nox-lemez” – mesélte Péter Szabó Szilvia a Most! című albumról, majd hozzátette, a népi hangzás és az érzelemvilág is megmaradt.

Az énekesnő beszélt a Nox-ból kilépő Nagy Tamásról is, aki egyik napról a másikra jelentette be, távozik a zenekarból. „Tomi egyik nap besétált az irodába, és közölte, hogy kiszáll. A mostani zenekar egy zseniális csapat, imádok velük dolgozni, talán minden eddiginél jobban. Tomiért vérzik a szívem, de ez az ő döntése, amit nagyon sajnálok. Hiányozni fog”- mondta. Természetesen arról is kérdezték, mennyire volt könnyű a közös munka volt párjával, aki egyben a producere is. Péter Szabó Szilvia szerint nem volt probléma, hiszen párjával nem haraggal váltak el egymástól. Péter Szabó úgy fogalmazott, a három hónappal ezelőtti szakítás során az igazit vesztette el. Az énekesnő ennek ellenére azt tartja, a jó és a rossz dolgokból is lehet építkezni, és elmondása szerint egyáltalán nem bánta meg az élete során hozott döntéseket.