Molnár Anikóról már kiderült, hogy motiválja a nyilvánosság. A fogyásáról és fenékfeltöltéséről is alaposan beszámolt a médiának. Az Esti Frizbi felvételén Hajdú Péter még arra is megkérte, húzza fel a szoknyáját, hogy szemléltesse az utolsó műtét eredményét.

Molnár Anikó az Esti Frizbi felvételén mutatta be új fenekét. Hajdú Péternek többször kellett kérnie a nemrég műtött Nagy Ő-t, hogy húzza fel a szoknyát, mire megtette. „Tudom, rombolja a renomémat, ha megmutatom a feltöltött fenekemet, de álszent dolog lenne, ha három Playboy-címlap – és az összes többi férfimagazin –, meg egy Való Világ után, ahol egy ország láthatott levetkőzve tusolni, hirtelen elkezdenék szégyenlősködni egy bugyiban és egy nejlonharisnyában. Nyilván azért hívott be Hajdú Péter az Esti Frizbibe, hogy beszéljünk erről az eljárásról. Ha nem mutatok eredményt, akkor miről beszélünk? Másrészt nem toltam le a bugyimat, mondtam is Péternek, tök felesleges ezt így megmutatni, inkább akkor kellene, amikor helyreállt már az anyag” – mondta Molnár, aki most a Magyarországra egy hónapja bevezetett eljárást népszerűsíti. (A fenék bemutatásáról fotósunk a műsor felvételén nem készíthetett képet.)

Vállaltam a nyilvános műtétet, hogy megismerjék az emberek. A fenék az egyik legcsajosabb részünk. Ez az anyag egy csodálatos történet, mert nyaktól lefele, bármit lehet vele korrigálni. Fel lehet tölteni vele a vádlit, a karokat, a mellet, bármit, ahol kevés az ember.” Molnár állítása szerint azért vágott bele, mert a fogyása után csíkos lett a feneke. Sehol máshol nem látszott a kúra nyoma, csak az említett testrészen, ami állítása szerint petyhüdt is lett, és beesett. Az eljárásról barátnőjétől, Sarka Katától szerzett tudomás. „Beszélgettem Katával telefonon, és ő kérdezte, hogy hallottam-e már erről az eljárásról, mondtam, hogy nem. Említette, ő ismeri azt az orvost, aki ezt az anyagot használja, és akkor elkértem László Zsolt telefonszámát. Aztán felhívtam.”

Nem ez az eljárás végzett a az argentin szépségversenyzővel

A műtét után nem fickándozott, nem huppant rá semmire két-három napig, negyedik naptól viszont tudott már hanyatt feküdni. „Az első három nap lassan tudtam csak létezni. Kibírható fájdalom volt, egy Cataflammal simán lehetett orvosolni.” A celeb hátsóját jelenleg véraláfutások borítják, de tudomása szerint a műtét után három héttel, már nem lehet látni semmit. Havas Henrik második nagy múzsája szénhidrátmentes diétával adta le a felesleget három hónap alatt.

December elején hunyt el egy fenéknagyobbító műtét után a 1994-es Miss Argentína győztese, a 38 éves Solange Magnano. A kétgyermekes Solange Magnanót halála előtti napon műtötték meg egy plasztikai beavatkozásokkal foglalkozó klinikán, másnap légzési problémákkal szállították kórházba. Állapota folyamatosan romlott, majd vasárnap tüdőembólia következtében elhunyt. Magnano hátsóját PMMA kollagénnel töltötték fel, aminek előnye és hátránya is egyben, hogy nem bomlik le. Legtöbbször ízületi műtéteknél használják ragasztónak, de törött koponyadarabot is pótolnak vele. Molnárt fenekét hialuronsavval töltötték fel, ami a kollagén mellett a másik jelentős összetevője a bőr kötőszövetének. Sokszor lehet a bőr alá fecskendezni, mert viszonylag gyorsan bomlik le.