Rippel Ferenc felesége azért vetkőzött le a CKM-nek, mert nemsokára szülni szeretne. Férje nem gátolta meg benne, sőt biztatta. Az ara az is elmondta, hogy számára a család a legfontosabb, és hogy már kipróbálták hármasban is. Nem volt féltékeny a másik nőre, mert a férje jó kezelte a helyzetet.

„Igazából úgy kezdődött, hogy családalapítás előtt szerettem volna, ha készülnek rólam olyan képek, amiket mindig öröm lesz visszanézni” – mondta a Velvetnek Rippel Vivien, aki idén ment feleségül Rippel Ferenc akrobatához. Az ara azt is elmondta, hogy nem a férje kilincselt a CKM címlapért, hanem a férfimagazin kereste meg az urát, aki végül tolmácsolta felé a lehetőséget. „Mindig is akartam, hogy készüljenek rólam profi fotók. Én valójában kozmetikus vagyok és sminkes, nem voltam sosem modell” – szögezte le Rippel-Simó Vivien, aki azt is hozzátette, az elején nem volt biztos benne, hogy közszemlére kéne tenni a fotózás eredményét.

Simó Vivien a 2006-os Miss World Hungary-n indult, itt ismerkedett meg későbbi férjével, akit a szervezők kérték fel zsűrizni. „Akkor a Zichy Park Hotel szépe lettem, amiért egy wellness-hetet tölthettem el a hotelben. Oda már Ferivel mentem” – emlékezett vissza a címlaplány. 2009. nyarán házasodtak össze, majd a lány szülei mellett vettek egy házat. „Direkt költöztünk melléjük, Feri nagyon szereti a szüleimet, majdnem egykorúak, megértik egymást.” Rippel felesége arra is kitért, hogy számára a legfontosabb a család, és már tizennyolc évesen is vállalta volna az anyaságot. „Huszonhárom évesen nem érzem, hogy korai lenne a gyerekvállalás.”

A CKM januári sztárja a férfimagazinnak azt is elmondta, hogy férje igencsak meglepődött azon, mennyire bevállalós. „Szögezzük le, nem egy gyakori dologról van szó, nem hetente csináljuk. Négy éve vagyunk együtt, eddig egyszer vagy kétszer voltunk hármasban. Akkor lennék féltékeny a másik lányra, ha Feri nem megfelelően kezelné a helyzetet. Figyel rám is, nem hanyagol el közben, és a végén a másik lány úgyis hazamegy, én meg maradok” – mondta, majd arra is kitért, hogy nem tart attól, hogy ezen fog lovagolni a bulvár, hiszen ez nem bűn. „Általában nélküle nem mondok semmi olyat, ami kompromittáló lenne ránk vagy rá nézve.” Rippel-Simó Vivien édesanyjával is megosztotta már ezt a szokásnak nem nevezhető kalandot, mert baráti a viszonyuk. Így a szülők nem a férfimagazinból fognak értesülni lányuk szexuális életéről.

Simó Vivien mint mondta, nem vágyik a celeblétre, van egy kozmetikája Szigethalmon, így a gyerekkori álma már teljesült. „Igazából tizenkét-tizenhárom évesen szerettem meg a sminkelést, és tizennégy évesen már kozmetikus akartam lenni. Amikor tévét néztem, akkor is azt figyeltem, ki hogy van sminkelve, és a katalógusokat is pont ezért lapozgattam. Kiskoromban szemöldököket szedtem iskolaszünetben. Általános után elvégeztem egy bankforgalmi szakközépiskolát, majd egy sminksulit. Feri segített beindítani a saját üzletemet, és az ő tapasztalatainak köszönhetően jobban ment már az elején is, mint egy átlagos kozmetikának. Az első évben már nyereségesek voltunk.”