Igazi férfit keres, ám a kapcsolatot mindenféle perverzió mentesen képzeli el az induló trash reality főszereplője, Horváth Edit. Benkő kikosarazott arajelöltje annak idején azt sem tudta, hogy egy show-ba jelentkezett, állítása szerint talán pont emiatt tudta önmagát adni. Saját műsorában sem szeretné megjátszani magát, ha úgy alakul, a kamerák előtt bármi megtörténhet. Az asszony viszont nem szeretne Benkő Dániel nyomdokaiba lépni, ő nem fogja végigcsókolni a versenyzőket.

Hosszú ideig tartott, mire túltette magát azon, hogy a képzeletbeli oltár előtt pattintották, de most újult erővel és új tapasztalatokkal keresi a párját Benkő Dániel ex-arajelöltje, Horváth Edit. A szexnagyiként is emlegetett asszonyról a lantművész show-jának utolsó adása utána derült ki, hogy az RTL Klub a szárnyai alá vette, és saját műsort kap: az ő férjkereséséről fog szólni a következő trash reality. Hogy mennyire alkalmas erre a szerepre egy fordásznőből hirtelen celebbé avanzsálódott nagymama, az még kérdés, mindenesetre Edit a Velvetnek bevallotta, hogy első alkalommal azt sem tudta, hová csöppent:

Azt sem tudta, hogy showműsorba jelentkezett

„Sokáig fel sem fogtam, hogy egy showműsorról van szó. Elfogadhatónak találtam, hogy egy művész a televízión keresztül keres magának partnert, nem gondoltam, hogy ez lesz a végeredmény. Azért is adtam önmagam, mert komolyan vettem mindent, ami ott történt. Azért is érintett mélyen a kikosarazás, mert engem akkor megrázott Dániel döntése. Én érte mindent elkövettem, belementem mindenféle versenyekbe, úgy gondolom, mindent megpróbáltam, a maximumot hoztam ki magamból. Ezt ő hozta ki belőlem, és azt hittem, hogy megérdemlem, hogy learassam ennek a gyümölcsét – de úgy látszik, nem sikerült. Beletörődtem, bele kellett törődnöm, el kellett fogadnom az ő boldogságát. Nem vagyok egy bolond ember, aki ne tudja tudomásul venni, hogy valaki mást szeret. Ez az ő szíve érzése” – nyilatkozta az asszony.

Hozzátette, a forgatás 22 napig tartott, és olyan sok időt nem töltöttek együtt az egyszervolt lantművésszel, hogy szerelmes legyen belé, de a közelében volt az érzésnek. „Kedves volt, tényleg ért a nők nyelvén, le tudja venni az embert a lábairól a szavaival, a nézésével, a cselekedeteivel, és azzal, hogy intelligensen, férfiasan viselkedik. Persze, hogy ez nekem rokonszenves volt és megszerettem őt.”

Rákattantak a közösségi oldalon

Horváth Edit mindezek után nagyon meglepődött, és nem is akarta elhinni, hogy újabb lehetőséget kapott a csatornától. „Igaz, az emberek általában nem az én korosztályomra, hanem inkább a húszéves, szép, mutatós lányokra kíváncsiak, de úgy gondolom, az esélyt meg lehet adni egy középkorú hölgynek is” – vélekedett azok után, hogy kiderült, nem viccről van szó, sőt, az RTL nagyon is komolyan gondolja a műsort, hiszen már december óta várják a férjjelölteket, a hírek szerint pedig több mint 300 önkéntes van eddig. Azóta viszont a szexnagyi is nagy népszerűségre tett szert, mint mondta, már most lehetne lehetősége kapcsolatra, mert sokan irkálnak neki a közösségi oldalakon, de a reality miatt sorra utasítja vissza az ajánlatokat.

„Ha valaki ragaszkodik az ismerkedéshez, jelentkezzen a műsorba, és ott kap lehetőséget erre. Semmi értelme nem lenne annak, hogy valakivel megismerkedjek, és úgy menjek be a showba, hogy van egy barátom, aki szeret engem. Ehhez valóban nem szabad, hogy legyen kapcsolatom, én nem akarom senki szívét összetörni.”

Ha úgy alakul, bármi megtörténhet

Edit abban reménykedik, hogy lesz a szereplők között olyan, aki komolyan érdeklődik iránta, és nemcsak a műsor, a show és a pénz kedvéért jelentkezik. Elvárása nincs, maximum elképzelése: „Ne legyen nagyon fiatal, mert hozzám már nem való a húszéves korosztály. Inkább a korombeli férfiak érdeklődését várom. Ápoltság, intelligencia, őszinteség, romantika, ezek fontosak. Legyen igazi férfi minden téren, és fogadja el a gyermekemet, aki velem él - szeresse őt is, mint engem.”

A Benkő feleséget keres című műsorban az asszony azok között volt, akik közelebbi kapcsolatba kerültek a médiabohóccal. Horváth Edit most úgy nyilatkozott, hogy ha a saját műsorában elfogja a vágy, nem fogja visszatartani magát, de semmiképp nem szeretné Benkő Dániel példáját követni. „Nem fogok mindenkit végigcsókolgatni. Én egyáltalán nem így akarom kezelni a dolgokat. Csak olyannal fordulhat ez majd elő, aki méltó erre, és ki is érdemelte. De nem mondhatok előre ilyet, hogy ez megtörténik majd, hiszen nem tudhatom előre. Az viszont biztos, hogy nekem nem az a legfontosabb, hogy ki hogyan csókol, hanem, hogy ki hogy érint meg engem belülről, a nőiességemet, a szívemet, a lelkemet. Vegyen le a lábamról, de ne a szexualitásával, hanem az intelligenciájával.”

Szado-mazo szex és vibrátor kizárva

Saját bevallása szerint az asszony sem a szadista szexet, sem a perverz dolgokat nem szereti: „Szerintem a mű dolgokra sincsen szükség egy szexuális kapcsolatban. Úgy gondolom, ha két ember szereti egymást, akkor maximálisan elégnek kell lennie annak, amijük van. Egy kicsit zárkózott vagyok, nehezen nyílok meg. Fel kell szabadítani bennem az érzéseket, ahhoz pedig kell egy bizonyos idő. Skorpió vagyok, nehezen adom ki magam, de másokat egyből tudok kezelni” – mondta Edit, aki viszont a médiát még nem nagyon tudja kezelni:

„A napokban megjelent rólam egy olyan cikk, hogy nem vagyok hajlandó ingyen nyilatkozni, és már egy napilaptól 70 ezer forintot kaptam egy interjúért cserébe. Erről szó sincs, teljesen félreértették azt, amit mondtam” – tette hozzá az asszony, aki szeretne megmaradni annak az asszonynak, akit a képernyőn megismerhettek a nézők, és nem szeretné, ha mindenki azt hinné, hogy ő máris egy sztárnak érzi magát.