A már barna celeb, azért vonult vissza, mert családot szeretett volna alapítani 2009-ben. A kudarc nem vette el a további próbálkozástól a kedvét, és már azzal is megbékélt, hogy nem tudja folytatni a családi hagyományokat. Most szépségversenyt szervez, amire 2010-ben sor fog kerülni Pécsett.

Szentiványi Hajnalka 2009. második felében visszavonult, hogy minden erejével a családalapításra tudjon koncentrálni. „Nem csináltam naptárat sem, mert tavaly már szerettem volna teherbe esni. Nem jött össze, ezért szorítottam háttérbe a celebes dolgokat.” A playmate elmondta, hogy igen, volt egy időszak, amikor nagyon kétségbe esett azért, mert nem jött össze a gyerek. Olyankor férje volt a legfőbb támasza, akivel szerencsére mindig meg tudott beszélni mindent. „Szembesültem azzal, hogy nem elég csettinteni egyet és már is teherbe esem. Nyilván nem éltem burokban, tudom, hogy nem ilyen egyszerű, csak édesanyám 19 évesen szült, és a húgom is annyi idősen alapított családot. Azt gondoltam, 26 évesen ideje lenne nekem is valamit alakítani. Azt hittem, tovább tudom vinni a családi hagyományt, miszerint korán szülünk, de nem jött össze.”

A stressz miatt nem

Dundika azt is elmondta, párjával kivizsgáltatták magukat, és mivel mindenki egészséges, csak arról lehet szó, hogy a stressz miatt nem esik teherbe. „Mindennek megvan a miértje, lehet, csomó mindent kell csinálnom, azelőtt, hogy családot alapítanék. Biztos kell még utazgatnom, ezzel szoktam viccelni. Tudom, hogy nem futottam ki még az időből, ráérek gyereket vállalni.” A playmate azt is hozzátette, semmilyen fortélyt nem vetettek be, azaz nem voltak tekintettel a Hold vagy a Nap állásra. „Kérdezték, hogy gondolkodtunk-e a beültetésen vagy a lombikon, de úgy érzem, az a vég lenne. Ilyen feladom dolog, amit nem szeretek csinálni.”

Szentiványi és kedves férje arra az elhatározásra jutott, hogy az őket ért kudarc miatt egy időre jegelik a kérdést, később próbálkoznak majd vele újra. „Ha arra kerülne a sor, és már odáig jutok, hogy menthetetlen a helyzet, akkor azt mondom igen, örökbe fogadunk, de erről még nem szeretnék beszélni, mert nem tartunk ott. Vagyis most nem zárjuk ki ennek a lehetőségét.” Haját, mint megtudtuk, azért festette barnára, mert úgy érezte, véget ért egy korszak az életében, és egyébként is unta már. "Egyébként eredetileg is hasonló barna a hajam. A férjemnek nagyon tetszik a mostani hajszínem. Szerinte ez jobban illik hozzám" – tette hozzá.

Szépségverseny, sajtó, koreográfia

Az énekesnő természetesen nemcsak családalapítással töltötte tavaly a második félévet, hanem egy nagyobb szépségverseny megrendezésébe is belefogott. „ Az EKF Szépe verseny, az Európai Kulturális Főváros nyitóműsorának lett volna a része. Nem jött össze, mert bonyolult lett volna jóra megcsinálni, bevallom, kicsit későn kezdtünk el ezzel foglalkozni. Szeretnénk, ha ebben az évben azért sikerülne megrendezni. Ezzel kapcsolatban már sok mindent elintéztem és megszerveztem, nyilván nem csak én, a polgármester is – és még sokan mások –, aki biztosított arról, hogy nagyon szívesen veszi ez a dolgot.”

Dundikának szervezőként kell majd megállnia a helyét, konkrétan ő fog felelni a helyszínért, a ruhákért, és a koreográfia kiválasztásáért is. Pont ezért nem lesz benne a zsűriben, amit a tervek szerint ünnepelt hírességekkel fognak feltölteni. „Összesen húsz lányt szeretnénk versenyeztetni, akiknek a kiválasztásában is segíteni fogok a sajtóügyek intézése mellett. Már csináltam Pécsen szépségversenyt, ahol szintén csak magamra számíthattam, így tudom, mi az, amit el tudok vállalni.”