Idén újrahasznosított képekkel tűzdelte a jócsajos naptárát a Playboy, amit meg is ünnepeltek közösen. Nem jelent meg mindenki a nagy vacsorán, de így is bőven akadt melléről híres asszony az asztalnál. A legfontosabb hír, 2010-ben ismét lesz Playmate-választás, így újabb csodákon csámcsoghatunk majd hónapokig.

Szerencsések vagyunk. Privát vacsorára invitált a Playboy, amire meghívta az összes olyan celebet, aki szerepel saját kiadású naptárán, mert ezt meg kell ünnepelni valahogy. Az történt, hogy a nagyérdemű a januári Playboy Niki Beluccijával kapott egy 2010-es naptárt is az elmúlt tíz évben a magazinnak levetkőző – Radnai Péter főszerkesztő szavaival élve – ismertebb hölgyekről. Magyarul: régi képeket zanzásítva az egykori címlaplányokról.

A lap a vár oldalában, egy trendi éttermében rendezte meg a vacsorát, ahová a tizenhat nőből végül hét jött el, és csak egy kicsivel kevesebb számú riporter. Bálint Antóniát elsőre majdnem lehoszteszeztük, mígnem kiderült, hogy valóján nincsenek is hoszteszek a helyen. Ellenben már a hosszú asztalnál ült Zalatnay Cini lányával, Nikivel, szemben vele Pirner Alma és Ripli Zsuzsi, akiknek sikerült majdnem pontosan érkezniük. Valahogy éreztük, hogy nekünk annál a hosszú asztalnál nincs helyünk, így kerestünk egy másikat, aztán vártunk, mert keveseltük a celebfelhozatalt.

Zsúfolt januárok

Ücsörögés közben a főszerkesztő elmesélte, hogy a naptárban azért tizenhat nő szerepel a tizenkettő helyett, mert borítója, záróoldala, meg hátlapja is van, és szerinte már az is nagy szó, hogy ennyien el tudtak jönni a partira. Azt is megtudtuk, hogy idén újra lesz Playmate-választás, ami csuda jó, mert azok általában szórakoztatóak szoktak lenni. Ráadásul nem árt a vérfrissítés sem, hiszen nem vetkőzhet mindig ugyanaz a tizenhat celeb.

Ezután megérkezett Bódi Sylvi, a Juj.hu-s Körmendivel, meg egy operatőrrel. Hatásos antré volt, csak hát valami vicces kolléga Szia Gábor! felkiáltással köszöntötte őket, ami nem biztos, hogy Bódinak jól esett. Ellenben meg kellett állapítanunk, iszonyatosan jó lábai vannak, és különösen merész, hogy fekete miniszoknyájához nem vett fel harisnyát. Később azt mondta, azért, mert az hülyén nézne ki. Nem zavarta különösebben, hogy két fok volt odakint.

Elsősorban mellek

Aztán megjöttek Rubint Réka mellei. Valójában, kicsivel alattuk Schobert Norbi lépett be elsőnek az étterem ajtaján, de ezt fel sem foghattuk, mert fenekénél tolva nyomta előre feleségét, mit a feleségét, annak melleit. El kellett mennie előttünk, hogy végre ne melleket, hanem a fenekét lássuk, mert akkor végre kiderült, hogy aerobic nadrágban érkezett – állítólag jobb szó erre a leggings. Egyértelműen megállapítható, Rubint minden izmos részét kihangsúlyozó szerelésben tette oda magát. Azt már nem is furcsálltuk, hogy az első hangosabb mondat, ami elhangzott a szájából, az volt, hogy “én két gyerek után voltam playmate”. Ezek szerint ő playmate volt, pedig addig azt hittük, az valami korhatáros dolog. Mármint jelentkezni rá. Tényleg folyamatosan kamerázni kéne a házaspárt amúgy, nem is értjük, miért nem kapnak egy valóságshow-t.

Valószínűleg persze azért nem kaptak eddig, mert négy lábon járó önreklámok: “Nézd meg az update1.hu-n, már lehet online rendelni” – mondta Schobert, amikor Nánási Pál, oldalán Ördög Nórával, megérkezett a helyszínre. Neje azért megjegyezte, dehiszen szerinte Nánási tök vékony.

A playboyos munkatársakkal együtt olyan tizenketten ültek ekkor az asztalnál, családias rendezvény volt, de annak is szánták, Radnai valamiért mégis idegeskedett, talán mert a tizenhat modelljéből egyelőre csak hatan voltak jelen, vagy csak izgult. Aztán végre befutott Dundika, aki után már csak Zimány Lindát várták, ám ő később se tisztelte meg jelenlétével az estét, legalább is, amíg mi ott voltunk, nem.

Heten, mint a gonoszok

Radnai ünnepélyesen megnyitotta az estét, megköszönte az elmúlt évek modelljeinek, hogy szerepeltek a magazinban, majd kihívta a takarásból McDc-t, alias Veres Robit, aki egyik csillagjelöltje volt az RTL Klubnak. Ő állítólag spontán rappelt a résztvevőknek önmagukról, de sokat nem hallottunk belőle, pechére azt pont igen, amikor lezimánylindázta Dundika húgát, amire persze mindenki azt hitte, hogy megjött Zimány, pedig nem.

Schobert – aki úgy viselkedett, mintha a Hal a tortán vendége lenne – felszólította a csillagocskát, ne finomkodjon, hanem mindenkinek mondogasson oda, de Veres még ennek hatására sem célzott Zalatnay börtönére vagy más kényes dolgokra. Cserébe elrappelte, hogy Schobert szereti a pénzt, és eljátszana Rékával. Rubint Rékának olyan jó a humorérzéke, hogy nagylelkűen felajánlotta a produkció után: mindenki dedikálni fogja neki a naptárt.

Szétborsozott update

A dalolászás után rendelni kezdett mindenki, mi pedig azt vártuk, hogy kihozzák nekik. Közben öt méterről Rubint Rékát hallgathattuk, aki ledöbbenve jegyezte meg, hogy átéri Dundika derekát. Mondjuk, tényleg átérte, mert Dundika körülbelül negyvenhárom kiló, ami Réka mellimplantátuma összsúlyának csupán olyan négyszerese lehet. Ha a Dundika név a címlaplány melleinek szól, akkor lehet, tényleg inkább a fitneszfeleség dundikább. “Neked nincs ilyen asszonyhájad!” – akadt ki újból Schobert neje, dehát Dundikának nem csak asszonyhája, de gyereke sincs, nem úgy, mint neki.

Javasoljuk ismét, hogy legyen valóságshow-juk. Különösen az volt vicces, mikor feltehetően valami offshore megoldásra biztatta hallgatóságát, ugyanis olyanokat mondott, hogy nem kell benne adózni, meg, hogy a tiszta haszon a tied. Mindezektől függetlenül azért szétborsozta a levesét, így jobbnak láttuk lelépni, és hagyni őket egészségesen egészségtelenül élni, és örülni neki, egykoron szerepelhettek néhányan a nyuszis magazinban.