A műsorvezető sallangok nélkül próbálja magát adni, szerinte ezért is figyelt fel rá a FEM3. Annyira szerény, hogy csak a lakásában adott interjút, ugyanis zavarba jön, ha nyilvános helyen fotózzák.

Gombos Edina, Németh Marcsi és Köböl Anita mellett Sándor Orsi is lehetőséget kapott az új női csatornánál, a FEM3-nál. Emellett persze megmarad a TV2-nél a Telekvíz című játéka. „Tavaly év végén volt egy nagy céges meeting, ahol a vezérigazgató bejelentette, lesz ez az új csatorna. Akkor átfutott rajtam egy olyan gondolat, hogy milyen jó lenne valamit ott csinálni. De nagyon meglepődtem, amikor felhívtak és felajánlották a lehetőséget” – emlékezett vissza Sándor Orsi, aki korábban a Kenó-sorsolásokat vezetett és skandinávlottózott.

Laza, őszinte, természetes csaj

Sándor, mint azt korábban említette, legszívesebben lakberendező műsort készítene, amire esélye is lehet, hiszen májustól beindulnak a csatornán a sajátgyártású produkciók. „Persze nem nagyon van az a téma, amire azt mondanám: nem szeretném, és köszönöm inkább nem vállalom.” Sándor Orsi milyenségét a vele megjelent interjúkból nem lehetett egyértelműen megállapítani, így arra kértük, definiálja a karakterét. „Tudatosan nem haladok egyféle irányba. Gondolom, azért választottak ki erre a munkára, amilyen valójában vagyok. Laza, őszinte, természetes csaj, aki mindenféle sallangok nélkül maga próbál maradni abban, amit csinál. Nem találtam ki semmilyen imidzset magamnak, amit követni akarok. Azon viszont nem gondolkodtam el, miben lehetnék jobb, mint mások. Pedig érdemes lenne.”

A modellként számtalan országban dolgozó műsorvezető állítása szerint, a legnehezebben arról szokott le, hogy állandóan mosolyogjon, ha kamerát lát. „A Kenóban az volt a kihívás, hogy mosolyogni kellett, miközben kimondtad a számokat. A természetesség teljesen zéróra redukálódott. Rossz volt, mert éveken keresztül csináltam, és utána csak teljesen gnóm fejeket sikerült vágnom, ha például felkonfot kellett mondani.” A TV2 beszédtanára viszont kisebb küzdelmek árán leszoktatta róla. Sándor Orsi arról is beszámolt, hogy a modellként szembesült azzal, hogy itthon van egy általános kép a szakmáról, ami több mint ítélet. „Vannak csajok, akik ha már kétszer benne vannak egy újságban, esetleg kijárnak Dubajba, és azt képzelik, modellek. A többiek viszont nagyon sokat dolgoznak. Pont ezért alakítottam ki magamról egy olyan képet, hogy nem vagyok megvásárolható. Vannak, akik milliárdosokkal járnak és ugyanezt képzelik magukról, közben nem csinálnak semmit. Attól, mert valaki jól néz ki, nem biztos, hogy modell. És ha mégis, az sem jelent semmit. Ez alapján butaság megítélni embereket.”

Anticeleb

A műsorvezető állítása szerint nem igaz, hogy nincs barátja, de az sem, hogy van. „Nem figyelek arra, hogy mit írnak a magánéletemről. Ha felvállalnék egy kapcsolatot, arról fűt-fát írnának. Ha lesz egy olyan ember, akit teljes vállszélességgel felvállalok, akkor nem fog érdekelni, mik jelennek meg rólunk” – mondta, és ennél a pontnál végképp feladtuk, hogy megtudjuk, ki teszi boldoggá. Sándor Orsi vélhetően nem ég szereplési lázban, mert attól a gondolattól sem repesett, hogy egy nyilvános helyen találkozzunk vele. „Soha nem motivált, hogy címlapon legyek. Szeretem szerénybe nyomni a dolgokat. Nincs szereplési kényszerem, ami belém szorult, kiéltem a modellkedéssel, hiszen az elmúlt 15 évben azt is csináltam. Nem élek-halok a címlapért. Pontosan tudom, mennyit érek és mennyit várhatok a környezetemtől.”