A revü magyar királynője még egy biztonsági őrt is agyon tud verni szavakkal. Hollandiában és Las Vegasban már bizonyított.

Magyarország legértékesebb briliánsa már korábban jelezte, hogy nem kíván visszavonulni, így most sem vacillált azon, hogy elfogadja-e Hajdú Péter meghívását a Frizibe. Mivel a dívával nem sok minden történt az utóbbi időben, kénytelen volt olyan emlékekből meríteni, amikkel eddig még nem haknizott. Így derült ki, hogy hatalmas háza van, amit a kisnyugdíjból fenntartani iszonyat nehéz, de sosem adná el, mert 48 éve ott lakik. Igen, az ok ennyire egyszerű. Az ott töltött éveknek köszönhetően pedig sehol máshol nem tudná magát ennyire otthon érezni, ezért nem cseréli kisebbre. Inkább éhezik.

Medveczky arról is beszámolt Hajdúnak, hogy bár sokan azt hiszik, egy revütáncos prostituált is egyben, de ez nem igaz. Két olyan esetet idézett fel, ahol a megbízó is ebben a hiszemben élt, de ő mindkettőt jobb belátásra bírta. Las Vegasban állítólag még a szerződése apróbetűs részében is szerepelt, hogy a fellépések közt ki kell menni a vendégekhez, de ő ezzel csak a helyszínen szembesült. Egy kolléganője, aki nem engedelmeskedett a nehézfiúknak, meghalt, majd a sivatagban helyezték örök nyugalomra. Neki viszont sikerült úgy ellenállnia, hogy azt ép bőrrel megússza.

A másik esetben egy hollandiai kiruccanása során keveredett nézeteltérésbe a munkaadóival. Itt is arra akarták kényszeríteni, hogy konzumáljon a fellépések közt, de erre is nemet mondott. Amikor a mosdóba menekül a feladat elől, egy biztonsági őr utánament, hogy jobb belátásra bírja. „Akkor agyon vertem a biztonsági őrt szavakkal” – mondta, majd hozzátette, másnap a kollégáival együtt lelépett a városból.