A volt honvédelmi miniszter lánya kivonta magát a bulvárból. Jelenlegi pasijával, a Kozmix frontemberével, Lányi Lalával már kapcsolatuk kezdetén megbeszélték, sem a hálószobatitkaikat, sem szerelmük kevésbé intim részleteit nem teregetik ki a médiában. Keleti Györgyi egyébként elfogadta Lányi kisfiát, ahogy a négyéves gyermek is őt, többek között ez a kapcsolatuk kulcsa. Na meg az is, hogy Lányi a falkavezér.

„Nem jó belevinni a médiát a párkapcsolatba, rengeteg félreértés lehet belőle. Hétköznapi emberként éljük az életünket, ezért az az egészséges, ha nem teregetjük ki a magánéletünket, ráadásul nem is tudunk érdekes dolgokat mutatni. És nem is szeretnénk” – mondta a Velvetnek Keleti Györgyi, Keleti György volt honvédelmi miniszter lánya, aki több hónapja jár a Kozmix frontemberével, Lányi Lalával úgy, hogy kapcsolatuk mindeddig titokban maradt. Az egykori playmate lapunknak elmondta, párjával egy pillanatra megrémültek, amikor kitudódott kapcsolatuk, de eszükbe sem jutott letagadni egymást. „Addig volt jó, amíg nem tudta senki, bár nyilván ezután sem lesznek problémáink, hiszen továbbra sem mondunk többet annál, hogy köszönjük, jól vagyunk.”

El kell fogadnod a másik gyerekét

Keleti Györgyi kiemelte, annak ellenére, hogy mindketten ismert emberek, elkerülhető, hogy minden nap címlapra kerüljenek a magánéletükkel. „Úgy gondolom, hogy ki lehet zárni a bulvárt, ha nem csacsogsz. Előfordulhat, hogy lekap minket egy lesifotós, de az még mindig nem ugyanaz, mintha mutogatnánk magunkat” – mondta. Az explaymate kerülte a konkrét válaszokat, inkább általánosságban beszélt a párkapcsolatokról, így együttlétük időtartamát a „jó pár hónap” időegységben adta meg, majd hozzátette, Lányi négyéves fia révén tényleg felébredtek benne az anyai ösztönök, de azért arról egyelőre nincs szó, hogy közös gyereket terveznének.

„Ha együtt élsz valakivel, akinek van egy gyermeke – és ezt most általánosságban értem –, akkor az a párkapcsolat csak akkor működik, ha te maximálisan el tudod fogadni a párod gyermekét. Ha ez nem működik, akkor a kapcsolat halálra van ítélve. Az első pár hét kritikus, akkor dől el, hogy a gyermek elfogad-e téged, illetve, hogy mennyire tudod kezelni a helyzetet. Nálunk ez már működik egy pár hónapja, ebből mindenki levonhatja a következtetést.”

Lányi Lala a falkavezér

A volt honvédelmi miniszter lánya azt is elmondta, kapcsolatukban Lányi a falkavezér, és ez mindkettőjüknek jó így, hiszen a szüleiktől is ezt a mintát látták. „Úgy vélem, hogy az is számít egy kapcsolatban, hogy a férfi férfi tud-e maradni. Ez a nőn is múlik, hagynia kell a férfit kiteljesedni a maga nemében, ami manapság elég ritka, mert a nők is szeretnek irányítgatni.”

Bár már tavaly év végén kivonta magát a bulvárból, valószínűleg idén is elvállal egy-két szereplést – pl. a Hal a tortánban –, de mint mondta, ezeket sem a pénzért csinálja. „Sohasem dominált nálam a pénz. A Hal a tortánt is csak olyankor vállaltam el, amikor jó volt a csapat. Azért jók ezek a műsorok, mert olyan emberekkel találkozhatsz a négy-öt napos forgatás alatt, akikkel máskor nem, és olyan oldalukat is megismerheted, amit máshogy nem. Előfordul, hogy egy-egy forgatás rossz szájízzel végződik, de több benne a pozitívum, mint a negatívum” – magyarázta Keleti.