A pánikbeteg expornós úgy gondolja, Marilyn Monroe bőrébe bújva gyorsabb és hatékonyabb lesz gyógyulása, az egykori szexszimbólum ruhájában még az utcára is kimerészkedett. Ezzel a húzásával ismét bizonyosságot nyert, hogy Judy Nerót valóban nem érdekli, ha tök hülyének nézik az emberek, bár állítása szerint barátai jó heccnek találják legújabb ámokfutását.

Szőke parókával a fején, Marilyn Monroe-kosztümben sétálgatott a járókelők között Judy Nero, alias Faragó Judit. A mostanában pánikbetegségével haknizó, celebkolléganőit lekurvázó egykori pornós a Nyugati pályaudvarnál merészkedett a jelmezben az emberek közé, ezzel tudatva mindenkivel, hogy most éppen teljesen jól érzi magát.

Nero esetében persze már meg sem lepődik az ember az ilyen húzásokon, tudvalevő, hogy magasról tesz arra, ki nézi őt hülyének. Sőt, véleménye szerint pont emiatt érzi annyira jól magát az egykori szexszimbólum bőrébe bújva. „Mindig is imádtam Marilyn-t. Az, hogy a reinkarnációja vagyok túlzás, csak sok közös momentumot véltem felfedezni kettőnk között” – magyarázta a Velvetnek a sztriptíztáncos, aki korábban a blogjában is ecsetelte, miért is hasonlít Marilyn Monroe élete az ő életéhez.

Például Monroe is elvált a férjétől és ő is. A Golden Globe-díjnyertes színésznő is depressziós és álmatlan volt, akárcsak Judy Nero. Mondjuk, ilyen alapon kismillió Marilyn Monroe reinkarnáció rohangál a világban, de az expornós még ennél is meggyőzőbben érvelt: „Házassága kilenc hónapig tartott, az enyém öt.... Az elnök szeretője volt... na! Itt álljunk meg! Én nem vagyok az elnök szeretője, bár még lehetek... Ha Ő is akarja!”

És aki ez idáig kételkedett volna igazában, annak Nero hétfőn be is mutatta, hogy a Monroe-féle ruhát mintha ráöntötték volna. „Marilyn egy szeretni való személyiség volt, aki ugyanakkor mindig valamivel megbotránkoztatta az embereket. Sosem lehetett tudni, mikor mit fog csinálni. Hajlamos volt ő is kifordulni magából” – magyarázta, és hozzátette, ha az ember – mint például hosszú ideje ő is - keresi önmagát, néha jó álarc mögé bújni, ott védelmet talál, míg végre erős lesz. „A környezetem jópofa heccnek gondolja. Sőt! A barátaim a napokban egy életnagyságú Marilyn képpel állítottak be. Az egyik barátnőm pedig Marilynnek nevezte el a kutyáját. Bár ő fiatalon meghalt, és ugye nem lehet tudni, hogy megölték vagy gyógyszer túladagolás végzett vele, én nem szándékozom meghalni. Inkább meggyógyulni. Addig pedig jól jön ez a stílus.”

Az expornós külföldön már egy éve Marilyn Monroe imitátorként lép fel, és állítása szerint nem akarják levenni a műsorról, annyira imádják. „Azt mondják, illik hozzám és ez vagyok én. Úgyhogy lassan én is elhittem. Amúgy is mindenki az, ami és aki akar lenni az álmaiban. Én miért ne lehetnék Marilyn?”