Az egykori pornósról, aki az elmúlt hetekben ismét pánikbetegségével haknizik, kiderült, ő áll a vetkőző celebkolléganőit kurvázó internetes kommentek (legalábbis egy részük) mögött. Nero, aki korábban abból élt, hogy pénzért filmen dugott, azzal vádolja Keleti Györgyit, Rácz Lindát és Mészáros Dórit, hogy pénzért dugnak, és még rondák is. Keletit százeurós kurvának becézte, Mészáros melleit lógónak minősítette, a barátnőjének mondott Rácz Lindát pedig elintézte annyival, hogy kopasz és dagadt - foglalta össze a Bors a nagyívű történetet.

Nerót végül Keleti Györgyi leplezte le, aki a FaceBookon tette közzé: "Köszönjük Judy Nerónak az igen értékes hozzászólásokat a különböző internetes bulvárportálokon, természetesen álnéven".

Nero most azzal menti magát, hogy de nem is ő kezdte: csak az dühítette fel ennyire, hogy visszahallotta, miket mondtak róla az említettek a háta mögött. "Tudom, tisztességesebb lett volna személyesen elmondani mindenkinek, mi a problémám vele [...] nagyot hibáztam, sok embert megbántottam. Bocsánatot kérek mindenkitől, akit megsértettem" - szánta-bánta a Borsnak.

Természetesen az érintettek is méltatlankodtak egy sort a lapnak: Keleti nem érti, miért vált a pornós célpontjává, Rácz van a leginkább megsértve, mert állítása szerint 12 évig voltak barátnők Neróval, Mészáros Dóra pedig - aki a jóllakott óvodás és drogos kurva jelzőket egyaránt megkapta Nerótól, mellei pedig a lógó tejeszacskó minősítést - rámutatott, az expornós tévesen okol a saját problémái miatt másokat: "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye".