Mellműtétre készült, egy ultrahangos vizsgálatból derült ki, hogy terhes Rácz Linda. Friderikusz Sándor felfedezettje emiatt 17 év után otthagyja a szakmát, egyelőre úgy tűnik, örökre. A baba mellett annak is örül, hogy szilikonra sincs szüksége, hiszen már most akkorák a mellei, mint amilyeneket több százezerért szeretett volna csináltatni.

Tizenhét évnyi aktív sztriptíztáncolás után búcsút intett az erotikus szakmának Rácz Linda. A Friderikusz Sándor által felfedezett modell és táncos azért döntött így, mert egyik pillanatról a másikra választania kellett a karrier és az anyaság között. Ő pedig az utóbbi mellett döntött. Rácz pár napja internetes naplójában jelentett be, hogy kisbabát vár, és hogy ez a hír azt jelenti, hogy szándékai szerint végérvényesen visszavonul.

„Március végére voltam bejelentve plasztikai sebészhez, a melleimet szerettem volna megcsináltatni. Elmentem egy mellultrahangra, ahol kiderült, hogy a melleim mirigyállománya be van dagadva” – mesélte a Velvetnek a modell, miként eszmélt rá a terhességre. „Akkor belegondoltam, hogy a menstruációm sem úgy jött meg, ahogyan szokott, ezért gyorsan vettem egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Aztán, gyorsan vettem még kettőt, és mindegyik pozitív lett.”

Rácz hozzátette, mindig is szeretett volna gyereket, de a rövidtávú tervei között egyáltalán nem szerepelt a baba. Mészáros Dórával együtt tele voltak munkával, most akarta megcsináltatni a melleit, edzésre járt. „Próbáltam teljes mértékben a karrieremre összpontosítani. Mindezek miatt legelőször sokkhatásként ért a hír, aztán elgondolkoztam, hogy 33 éves vagyok, igazából szerettem is volna gyereket, így, ha most jött, akkor most jött. Azt mondják, soha ne mondd, hogy soha, de én most úgy érzem, befejeztem, idővel a táncos ruháimtól is szeretnék megválni."

Rácz Linda 1992-ben egy bulin vett részt a szüleivel, ahol jelen volt egy fotós, nevezetesen a Szűcs Judit akkori férje, Fülöp Csaba is. Ő figyelt fel a kamasz lányra, és szólt az édesanyjának, hogy szívesen csinálna róla egy fotósorozatot. Rácz Linda vitte a nővérét is, mindkettőjükről elkészültek a fotók, amik olyan jól sikerültek, hogy az egyik címlapra került az akkori népszerű Mesterdetektív újságban. A nagy kitörést az 1994-es év hozta meg számukra. Felfigyelt rájuk Friderikusz Sándor, és bekerültek a televíziós showba édesanyjukkal együtt. Ez országos ismertséget hozott a számunkra, és nem utolsó sorban rengeteg munkát. Mindenhova hívtak őket filmezni, fotózni, táncolni. Ekkor született meg a "Rácz testvérek" felállás is. Gyöngyi, az idősebbik Rácz lány már évekkel ezelőtt kiszállt az erotikus szakmából és családanya lett. Rácz Linda az utóbbi években Mészáros Dóra partnereként lépett fel leszbikus showműsorokban.

A 13 hetes terhes modell elmondása szerint a szíve mélyén mindig is kislányt szeretett volna, de a családja annyira fiúorientált (nagyon sok lány van a családban), hogy egyfolytában sulykolják belé a fiút. „Már én is fiúnak érzem, de a szívem legmélyén kislány. Ha kisfiú lesz, Noel lesz a neve, ha pedig kislány, akkor vagy Kyara vagy Amira” – ízlelgette a neveket Rácz, ki úgy véli, a baba léte egy figyelmeztetés arra, hogy most fejezze be az erotikus táncolást. „Ha nem jött volna, lehet, hogy még 50 évesen is ezt csinálom. Ez pedig nem egy életcél” – magyarázta, és hozzáfűzte, igazából máris teljesült egy régebbi vágya: a mellei már most akkorák, hogy felérnek egy 350-es szilikonnal.