A playmate-ből lett énekesnő második klipjét forgatja, és az üvegszárú hintával, a középkori technikával készült fűzővel, a robotnak beállítot táncosokkal mutatja meg, milyen lesz a férfiak nélküli világ 2050 tájékán. Kustánczi Lia második dalába Hozso segített be, aki elégedett volt énekesnője teljesítményével.

Az egykori playmate elkészítette második videoklipjét, derült ki a Velvethez eljuttatott közleményből. A fejét tavaly szeptemberben éneklésre adó Kustánczi Liát az Amerikából vett dala kapcsán nem a zenei értékkel, hanem a videokliphez viselt parókákkal és futurisztikus ruhákkal népszerűsítik. Az Elképzelem veled című dal klipje 2050-ben játszódik, az egykori playmate szilikonjait kiemelve alakítja az álomnőt, a táncosok pedig a robotférfiak.

„Ez a második klipforgatásom, már reggel elkezdtük az előkészületeket, azóta eléggé elfáradtam, meg ez a fűző sem éppen az a legkényelmesebb viselet, amiben az ember jól tudja érezni magát, de látjátok, hogy benne vagyunk a munka kellős közepében” – nyilatkozta a TabuTv riporterének az éppen szőke parókában pompázó Kustánczi Lia, aki emellett kipróbálta – nem először – a fekete parókát és a punk frizurát is. Így - köszönhetően az orrának is - szőke hajjal pont úgy néz ki, mint Lady Gaga, ugyanakkor a klip forgatása és az eddig látott ruhák alapján a stílusa korántsem olyan merész, mint az immár hivatalosan is szupersztár-státuszú Lady Gagáé.

„Egy futurisztikus, 2050-nem épült irodáházban vagyis épületben fog majd ez a klip játszódni. Lesz majd egy hintám, aminek a szára az üvegből lesz, úgyhogy teljes mértékben a jövő future világát fogja visszaadni” – határozta meg a történetet alapjait. Az egykori playmate második klipjét Jimy rendezte, így rá várt a feladat, hogy megvalósítsa a 2050-ben játszódó cselekménysorozatot, melyben Zoltán Erika táncosai két férfit helyettesítő robotot formálnak meg, miközben Kustánczi Már Róbert stylistnak köszönhetően többek közt középkori technikával készült fűzőben táncol.

„Az Elképzelem veled című dalból készült a klip, amit Hozso írt nekem. A zenét Amerikából vettük meg, illetve ő csinálta. Én ezt felénekeltem, úgyhogy nemsokára hallhatjátok” – vázolta fel a munkafolyamatot a saját naptárral rendelkező Kustánczi. A dal munkálataiban Hozso azután került be, miután Kustánczi lecsapott a dal eredeti verziójára. „Amikor a Lia meghallotta ennek a dalnak az angol verzióját, akkor mondta, hogy neki nagyon tetszik ez a dal, és hogy mi lenne, ha... Nagyon kellemesen csalódtam a Liában egyébként, megmondom őszintén egy kicsit rosszabbra számítottam, de a végeredmény nagyon profi lesz, borzasztóan kíváncsi vagyok a végeredményre, hogy milyen lesz!” - nyilatkozta Hozso.